Foruma bir göz atın

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın forum yöneticileri forumda hatadan mıdır yada başka bir şey den dolayı mıdır?
Bilmem ama bir problem var oda bir konu açacağım diyelim her şey tamam konuyu oluştura bastığım zaman paylaşılmıyor,
Aslında paylaşıyormuş da benim farkında değil bende farkında olmadığım için gözükene kadar konuya oluştura tıklıyorum.
Ve ana sayfaya baktığım zaman aynı konudan 3 tane 2 tane açmış olmuşum ve neden böyle aynı şey birisinin profile mesaj attığım zamanda var.
Bu duruma bir el atarsanız sevinirim. :)

İYİ FORUMLAR.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Aynı sorunu iki gün önce yorum yaparken ben de yaşadım.
Sayfayı yenilemek gerekiyor.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Bende hiç böle olmuyor demekki sizde bir problem var ve diğer üyelerde`de olmadıgını düşünüyorum olsaydı özel mesaj ve destek talebi ile iletirlerdi fakat eyer bir sorun var ise hemen düzeltilicektir.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bence bu kullanıcının internet ve bilgisayarıyla alakalı bir durum. Kasıyor olabilir ben konu açtığımda böyle bir sorun olmadığına göre forum kaynaklı değil.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forum serverinin veya internetinizin anlık yavaşlaması gibi durumlarda bu hatanın gerçekleşmesi muhtemeldir. Eğer "Konu oluşturuldu" yazısı ekranda arz-ı endam etmiş ise, muhtemelen konunuz açılmıştır. Tekrar "Konuyu Aç" butonuna tıklamadan önce konuyu açtığınız platforma girip bir göz gezdirin. Eğer konunuz açılmamışsa tekrar "Konuyu Aç" butonuna tıklamaktan çekinmeyin lütfen.
Artık yakın dakikalar içerisinde aynı konudan iki kere açılmışsa uyarı verilmiyor. Eğer verilmiş ise bize bildirebilirsiniz. :)
İyi Forumlar...