Foruma sesli mesaj eklenebilir mi ?var zaten pause basa bilirsin
Foruma sesli mesaj eklenebilir mi ?var zaten pause basa bilirsin
oda mümkün değil maalesefForuma sesli mesaj eklenebilir mi ?
Qeşqe olsaoda mümkün değil maalesef
huehuehue asi stayla paylaş abiiistek yapın gençler aşk acısı değil de şarkı hoşuma gitti o ayrı bi durumof: istekler özelden
zorla dinle demiyoruz zaten tuşa basmadığınız sürece açılmazBu forumda herkesin şarkı zevki aynı değildir...
Rock severim...
Kaldırın lütfen
Mouse yüzünden kapanmıyor işteğ :'(zorla dinle demiyoruz zaten tuşa basmadığınız sürece açılmaz
Benim merak ettiğim "istek şarkı alıyoruz (gibi bir şey)" dediğinizde bunun nasıl olacağı. Radyoda oynatılan bir kanal mı eklenecek yoksa youtube'dan şarkı mı eklenecek tam anlayamadım.zorla dinle demiyoruz zaten tuşa basmadığınız sürece açılmaz
Aslında Bunu Şey Yapsanız Mesela Plugdj Gibi Bir Oda Kurup Forumun Geneli Olarak Sıra İle Dj Ler Geçip Şarkı Çalabilir O Radyo Yerinde Onu Görebiliriz Meselazorla dinle demiyoruz zaten tuşa basmadığınız sürece açılmaz
üzerinde çalışıyorum şarkının ismini yazmanız yeterli olacakBenim merak ettiğim "istek şarkı alıyoruz (gibi bir şey)" dediğinizde bunun nasıl olacağı. Radyoda oynatılan bir kanal mı eklenecek yoksa youtube'dan şarkı mı eklenecek tam anlayamadım.
Youtube'dan oluyorsa iyiymiş. Kolay gelsin bu arada.üzerinde çalışıyorum şarkının ismini yazmanız yeterli olacak
Birisi Oradan 63 Style Açacak Birisi Gelecek 10 Saatlik Pepe Gülüşü Açacak İyice Bozulacak Forum Onun Yerine Radyo Yetkilisi Falan OlabilirYoutube'dan oluyorsa iyiymiş. Kolay gelsin bu arada.