Foruma gelen yeni değişiklik(yeni olmayabilir :/)

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu saçmalık nedir ya? Millet zaten forumda faydalı bilgi için çok şey yapmıyor birde post(tost) kasanları desteklemek adına bu eklentiyimi getirdiniz. Süper yönetim vallahi işleri güçleri yok bunları düşünüyor.

Ceza puanı is coming...(nerde tarafsız özgür forum? hani kardeştik?)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir mesajın kurallara uymadığını düşünüyorsan raporlarsın bukadar basit. Post kasanlar demişin bekliyorum, en çok mesaj atan 4 kişinin profiline gir ve kurallara uymayan her mesajı raporla lütfen.

Celebrex

Goḓ of̖͎ ͉s̹̻k̟͍r̳̭̻̝̺̩i͚̞͉̦͇̲̖pt̻̞͔̩͖̺̜
En iyi cevaplar
0
forum zaten cok güzel bi yönü kötü (!)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Spam yapanlar, ya da dediğiniz gibi alakasızca/saçma yorumlar atanlara zaten gereği yapılıyor.Yönetime iğneleyici laflar söylemek yerine, bu tarz kişileri raporlayın çaresine bakalım.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spam yapanlar, ya da dediğiniz gibi alakasızca/saçma yorumlar atanlara zaten gereği yapılıyor.Yönetime iğneleyici laflar söylemek yerine, bu tarz kişileri raporlayın çaresine bakalım.
Saçma veya alakasızca orumlar ceza hakettiriyor fakat gereksiz mesajlar? AkanCe'yi tanımayan yoktur heralde birkaç ay önce de burda olan kişilerden. Nası post kasıyordu biliyorsunuz. Mesajları veya konuları alakasızca veya saçma değil fakat cidden fazasıyla gereksizdi. Bir de bunu görse neler yapardı bilemem...

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Post kastığını düşündüğünüz kullanıcının profilinden mesajlar bölümüne bakın, bir sürü spam görebilirsiniz birkaç tanesini raporlayın susturulsun :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Çok güzel oldu. Sürekli skript kategorisinde kişi raporlamaktan bıkmıştım. Artık tüm kategorilerden raporlayabilirim ._.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yönetim ekibinin bu kadar büyük bir foruma yetişebileceğini açıkçası düşünmüyorum. Yetişse bile hala mantıklı bir eklenti değil. Yani bu eklentinin gelmesindeki amacın ne olduğunu çözebilmiş değilim. Sadece post kasan arkadaşlar tabiri caizse "popi" oluyorlar gibime geldi.