Foruma imzalar gelsin

gelsinmi

• gelmesin

Kullanılan: 7 20.0%
  • gelsin istiok lolololo

Kullanılan: 28 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    35

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra ortaya bunun gibi çakma imzalar falan çıkıyor. Bence geri gelmeli. :p

-------------------------İMZA-------------------------------

-------------------------İMZA-------------------------------

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben olsun derim ancak aşırı büyük ollunca görüntü kirliliği oluyo :/ olursa girişini

--==---==--- Üyenin İmzası --==--==--
İnsan trene benzer. Kendini aşan gardan , haddini aşan yoldan çıkar.
Yaparım ._. .

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya imza değilde gruplar gelsin. İmza gelince gif spamı falan yapıyorlar sıkıntı oluyor biraz ;_;

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
İmza gelmesi bence gereksiz olabilir çünki 80x80 yapsalar bile içine ederler yani .

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
İmzaların çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. İşi çaktırmadan reklama dökenler de oluyor. Ayrıca mobil kullanıcıları da düşünmek lazım.

TuruncuBucur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gelmemesinin nedeni bazılarının site reklamı yapması. Forum her şey için para peşinde olduğu için ve imzalar ücretsiz bir reklam fırsatı olduğu için açılmıyor. Bu kadar basit, ve açılmayacak...

İmzaların çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. İşi çaktırmadan reklama dökenler de oluyor. Ayrıca mobil kullanıcıları da düşünmek lazım.

Bu iş mobil kullanıcılarını düşünmek felan değil. hiçbir yavaşlık etkisi yaşatmıyor(du) imza sistemi.

TuruncuBucur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emin değilsin. Kasma yapıyor.

sadece ekstradan bir bölüm açıyor. Sadece sayfanın (bir(((az)))) yavaş yüklenmesine sebep olur. Ama gezinti sırasında kasma yapacağını zannetmiyorum. 2 Adet XenForo forumu açmıştım, biliyorum yani. Ayrıca web programlama bilgim de var.