Foruma Kolay Resim Eklemek

Requadin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz gibi forumdaki mesajınıza resim eklemek istediğiniz zaman herhangi bir resim yükleme sitesine gidip resimlerinizi upload etmeniz ve linkleri almanız gerekiyor. Fakat çoğu site reklamlarla dolu ve linkleri kopyala yapıştır yapmak bazen işkence haline gelebiliyor. Eğer bir de paylaşımlarınıza çok resim ekleyen bir insansanız, size önerebileceğim bir program var: Skypath

SkyPath, İmageshack.us sitesi tarafından sunulan bir programdır. Ayrıca isterseniz telefonunuza uygulama olarak da indirebilirsiniz. Şimdi programı nasıl indireceğinize ve kuracağınıza geçelim.
  1. 1. Adım:
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    adresine gidiyoruz ve açılan sayfanın sağ üst tarafındaki Download tuşuna basıyoruz. Karşımıza gelen işletim sistemleri arasından kendi işletim sistemimizi seçiyoruz. Kurulum dosyası inmeye başlayacak. Eğer inmezse ve "file not found" hatası verirse geri gidip aynı işlemi tekrarlıyoruz.
  2. 2. Adım: Programı aşağıdaki animasyonda gördüğümüz adımları takip ederek kuruyoruz.
  3. 3. Adım: Program ilk kez açıldıktan sonra 'I don't have an ImageShack account.' seçeneğini seçiyor ve Continue'a tıklıyoruz. Açılan internet sayfasında bizden istenilen bilgileri gerektiği gibi dolduruyoruz.
  4. 4. Adım: Kayıt olma işlemini doğru bir şekilde tamamlayınca karşımıza 'Registration Succesful' ekranı geliyor ve bizden e-postamızı kontrol etmemiz isteniyor. E-Posta'mızdaki ImageShack'tan gelen iletiyi açıyoruz ve kaydımızı tamamlamak için gerekli olan linke tıklıyoruz.
  5. 5. Adım: Bu işlemi de tamamladıktan sonra programa geri dönüyoruz. Gayet sade ve basit bir arayüzü var.

1-İstediğimiz klasördeki resimleri buraya sürüklüyor ve bırakıyoruz. Hemen yüklenmeye başlıyorlar. İlerleme aşağıdaki bardan anlık olarak takip edilebiliyor.
    2-Burasının direct olarak kalması tercihen daha iyi, zaten işimize yarayan şey o. İstenirse forum ve sitelerde kullanmak için hazır kod veriyor ancak reklam eklediği için tekrar düzenlemek gerekiyor.
    3-Dosyalarımız yüklendikten sonra linkleri hemen elimizin altında. İstediklerimizi buradan kopyalıyoruz ve forumdaki iletimize ekliyoruz.
    4-Bu kısımdan da linklerin boyutunu ayarlayabiliyoruz. Fakat resmi yükledikten sonra! Siz bir resmi yüklediğinizde, o resmin orijinal boyutunun yanında farklı boylara oranlanmış halleri de yükleniyor. Onlar arasında burada geçiş yapabilirsiniz.
    5-Yüklediğiniz resimlerin küçük önizlemelerini de burada görebilir ve hangilerinin yüklenip yüklenmediğini takip edebilirsiniz.
    Bunların dışında masaüstünüze SKYPATH adında bir klasör geliyor ve yüklediğiniz bütün resimleri oradan görebiliyorsunuz.​
Ben şahsen bu programı kullanıyorum ve çok rahatıma geliyor, o yüzden paylaşmak istedim. İşinize yaradıysa beğeniyi eksik etmeyin.

Requadin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Imageshack gibi siteler resimleri sadece kısıtlı bir süre boyunca saklar. Ben şahsen resimlerim için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'u kullanıyorum. Sınırsız boyutta resim yüklemeye izin veriyor ve resimler sonsuza kadar saklanıyor. Ayrıca %100 türk malı.

6 yıldır Imageshack kullanıyorum ve öyle bir sorunla karşılaşmadım. Okuduğuma göre senede en az 1 kişi görüntülediği sürece sınırsız olarak saklanıyormuş.
imgim.com'a baktım şimdi, evet türk yapımı olması iyiymiş alttaki yazılar da hoşuma gitti. Bu paylaşımdaki programın çok fazla resim yükleyen arkadaşlara daha çok faydası olacağını düşünüyorum.