Foruma ne zaman katıldım nasıl katıldım ?

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ben ilk başta sadece sorunlarımın çözümlerini (crash vs.) bulmak için ziyaretçi olarak giriyordum foruma. Sonradan @Himmetry gibi insanların da bu platformda dolaştıklarını öğrenince göz atmak amacıyla hesap açtım. Hesap daha çok gizli gizli forumdakilerin davranışlarını inceleyerek analiz yapmak içindi (O zamanların ufak takıntılarından diyelim ^_^), ama sonradan çok daha fazlasını yapabileceğimi fark edince bırakamadım. Gerisini zaten çoğunuz biliyorsunuz...

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ilk başta sadece sorunlarımın çözümlerini (crash vs.) bulmak için ziyaretçi olarak giriyordum foruma. Sonradan @Himmetry gibi insanların da bu platformda dolaştıklarını öğrenince göz atmak amacıyla hesap açtım. Hesap daha çok gizli gizli forumdakilerin davranışlarını inceleyerek analiz yapmak içindi (O zamanların ufak takıntılarından diyelim ^_^), ama sonradan çok daha fazlasını yapabileceğimi fark edince bırakamadım. Gerisini zaten çoğunuz biliyorsunuz...
Tamam sustum -_-

"O zamanların ufak takıntılarından diyelim"

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Egeyle Minecraft Oynuyoruz'un kapanması üzerine buraya yığılan modlarındanım. Bir iki takılıp tasarıma sinirlenince çıkmıştım. 4 sene evvele denk geliyor o da işte. Sonra geçen seneler bir aralar tekrar geri döndüm.

(Migrosta haklı adam bu arada. Osmanbey tarafındaki migroslarda yaşıyorum ben.)

ardatürker

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beni soran yok ama başlığı görünce gelim dedim 2012 de katıldım.Minecraft'la ilgili bir şeyler araştırırken bazı forumlara kayıt oldum onlardan birde bu eskiden hepsine giriyordum bir sürü şeye bakıyordum.sonra hevesim geçti ve hepsini bıraktım bu forum hariç . sonra bunu da bıraktım ama 1 yıl aradan sonra filan geri döndüm bu kadar.(minecraft ve yazılımla ilgili bir sürü şey yapmaya çalıştım ama hepsi ya kendime kaldı yada yarı kasmak zorunda kaldım)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
2013 kayıtlı hesabım çalınıp kendini yasaklatınca, ortalama 3 ay sonra bu hesabı açtım. Aynı zamanda forumu önceden beri takip ediyordum.
birçok anımız var. Hepinizi çok seviyorum. :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendim Hemaçili Sunuçu Kurmuştum 15 20 Kişi Olmuştu Çöküyordu Hep Bende Şörvır İşini Bıraktım Foruma Geld1m

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
6 eylül 2013 te foruma katıldım. Tabi aslında 3 gün falan önceden katılcaktım ama o zaman davetle üyelik vardı davetli üyelik bitince ilk ben üye oldum ne balııym demi