XectioNN
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1300 tl Ediyor Onunla Ne Yapılır Söylermisin Adam Oyun Manyagı İse Alır bol bol Oyun başka ?Yalnız azda para değil yani benden söylemesi
1300 tl Ediyor Onunla Ne Yapılır Söylermisin Adam Oyun Manyagı İse Alır bol bol Oyun başka ?Yalnız azda para değil yani benden söylemesi
Öğrenci için XD1300 tl Ediyor Onunla Ne Yapılır Söylermisin Adam Oyun Manyagı İse Alır bol bol Oyun başka ?
o bol bol oyunlar bana yeter1300 tl Ediyor Onunla Ne Yapılır Söylermisin Adam Oyun Manyagı İse Alır bol bol Oyun başka ?
Bana Yetemez Çünkü Külüstür gibi bir PC Var bnde Oyunlar Çöker ._.o bol bol oyunlar bana yeter
ölene kadar bitiremem![]()
pcyi takmıyorum çünkü oynamak istediğim oyunlar (SW battlefront ve pvz garden warfare 2 bide overwatch hariç) indie ;_; yani hem ucuz oluyorlar hemde bilgisayarı zorlamıyorlar (genel olarak en azından)Bana Yetemez Çünkü Külüstür gibi bir PC Var bnde Oyunlar Çöker ._.
Ay Anca ben Half life 1 2 Alırm CS 1.6 Ve Go Başka Oyunlara Zor Dayanır Benim Külüstürpcyi takmıyorum çünkü oynamak istediğim oyunlar (SW battlefront ve pvz garden warfare 2 bide overwatch hariç) indie ;_; yani hem ucuz oluyorlar hemde bilgisayarı zorlamıyorlar (genel olarak en azından)
O panda değil tost bikere tmm mprofil fotosunun arkasındaki panda yüzü silüetine 10 saniye bakınca bu şahsın @PandaBey olduğunu anlıyorsunuz![]()
Bu olay yazın ortasında baş gösterdi fakat yan tesirlerinin belli olması bu zamanlara kadar sarktı sonumuz hayr olsun
Tm 10 kraktere roket atıp geliyomO panda değil tost bikere tmm m
![]()
Nope(10krktrŞimdi sen limonluberkti galiba o musun![]()
tamam bende kabul ediyorum bir tostumGameWarrior LhaewionReveth![]()