Foruma Yenilik

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Beyler her kez keşke forumda şu da olsa dediği şeyleri yazsın hadi en çok beğenileni de anket yaparız yapılsın denirse belki @Hsbas bizi kırmaz ve foruma ekler

benim keşke olsa dediğim şey şu imza olayı oluyor bazı forumlarda şöle

buraya işte mesaş yazıon
---------------------------------------------------------------
burda da her mesajda ne yazılcaksa işte buraya herhangi bir şey yazabiliyon

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kesinlikle gelmeli bence çok zevkli olur
zamanında ben foruma üye değilke
anti lapis grubu falan vardı .s keske ozamanlar forumda takılsaydım
Rp grupları için istiyorum. Aşırı çılgınca savaş rolleri oluyor. Benim "Yüzyıl Savaşları RP"mi bilenler bilir. Günde 200+ post yazılıyordu :D Ama yinede çok fazla kargaşa olmuyordu. (1 hafta grup açık kaldı 6 ülke 5 cephede savaştı. Araştırmalar, Ordular, Kaleler oldu. Lakin forumdan banlanınca grup da kapandı...)

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rp grupları için istiyorum. Aşırı çılgınca savaş rolleri oluyor. Benim "Yüzyıl Savaşları RP"mi bilenler bilir. Günde 200+ post yazılıyordu :D Ama yinede çok fazla kargaşa olmuyordu. (1 hafta grup açık kaldı 6 ülke 5 cephede savaştı. Araştırmalar, Ordular, Kaleler oldu. Lakin forumdan banlanınca grup da kapandı...)

Aa evet. LokumReyizle yapmıştık o tür bir şey.Aşırı zevkliydi.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gruplar gelse harika olurdu ama bunun bir sebebi vardır ki eklemiyorlar. Onun dışında bazı üyeler sohbet bölümü açılsın diyecek, bence hiç demeyin sohbet bölümünde hep bir kargaşa oluyor yetkililer hangi birine yetişsin. Bu sebepten dolayı sohbet bölümü demeden dediğimi göz önünde bulundurun.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Guruplar gelsin gelmesine çok güzel olur, ama o kadar gurubun denetimini yapmak zor olur. Spam konular vs. Kapanma sebebi zaten

Bana kalırsa ekstradan guruplar için moderatör alıp, en az 1 yıl üyeliği olan kişilerin "admin onayında "gurup açması daha sağlıklı olur tabi forum yöneticilerine bağlı durum.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gruplar gelse harika olurdu ama bunun bir sebebi vardır ki eklemiyorlar. Onun dışında bazı üyeler sohbet bölümü açılsın diyecek, bence hiç demeyin sohbet bölümünde hep bir kargaşa oluyor yetkililer hangi birine yetişsin. Bu sebepten dolayı sohbet bölümü demeden dediğimi göz önünde bulundurun.
sohbet bölümü zaten açıkta herkeze değil .d

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her üyeye 1 kere olmak şartıyla forum ismi değiştirme özelliği gelmeli bence :)
Ben foruma ilk katıldığımda, sunucumun tanıtımını yapmak için katılmıştım. Tabi ismin de .....PvP olmuştu :) Yavaş yavaş foruma alıştım forum ortamını ikinci bir ailem gibi görmeye başladım ve o isimle devam etmek istemiyordum. Mecburen yeni bir hesap açtım.