Forumda Hatırı Sayılan Kişiler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Zararın neresinden dönsek kardır değil mi? 7 aydır uyarı almadan gidiyoruz evelallah.
Maşallah senden bir yıl bekliyorum ama bir uyarı aldın diye yeni hesaba geçmen de yan hesap kirliliği yapıyor :/
Ben mesela yan hesaba geçmeyeceğim her ne kadar uyarı yesem de çünkü foruma ilk girdiğimden beri bu hesap ile tanındım başka hesap açsam beni eski arkadaşlarım foruma girdiğinde tanıyamaz diye değiştirmeyeceğim.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Maşallah senden bir yıl bekliyorum ama bir uyarı aldın diye yeni hesaba geçmen de yan hesap kirliliği yapıyor :/
Ben mesela yan hesaba geçmeyeceğim her ne kadar uyarı yesem de çünkü foruma ilk girdiğimden beri bu hesap ile tanındım başka hesap açsam beni eski arkadaşlarım foruma girdiğinde tanıyamaz diye değiştirmeyeceğim.
*Ve sınırsız ban yer*[DOUBLEPOST=1430426670,1430426614][/DOUBLEPOST]
İlk sırada sarı bücürü gördüğü için gerisini okumadı. Çünkü listenin büyük bir çoğunun sarı bücür gibi hayırsız evlat olabileceğini düşündü. Ön yargılıyım tutmayın beni.
Gökçemis de var zaten hiç bakma o listeye*

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sen karar ver , ben hazırım aşkım <3
Tamam O zaman cumartesi gecesi @KadirBerk ile geliyoruz sen sadece büyük siyah çöp poşetlerini hazırla bir de unutmadan şu ameliyatlarda kullanılan aşırı keskin bıçaklardan 5 - 6 tane bul değişik bir fantezi yaşayacağız seninle klozetin yanında @KadirBerk ile birlikte. :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam O zaman cumartesi gecesi @KadirBerk ile geliyoruz sen sadece büyük siyah çöp poşetlerini hazırla bir de unutmadan şu ameliyatlarda kullanılan aşırı keskin bıçaklardan 5 - 6 tane bul değişik bir fantezi yaşayacağız seninle klozetin yanında @KadirBerk ile birlikte. :)
Pekala , adresimi biliyorsun bebeğim. Bende jibrili getirebilirmiyim bir şey deneyeceğim <3

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Pekala , adresimi biliyorsun bebeğim. Bende jibrili getirebilirmiyim bir şey deneyeceğim <3
Bizim için gayet iyi olur zaten seninle işimizi tuvalette bir saate bitirir jibril ile beraber [HASHTAG]#bestril[/HASHTAG] fantezilerine koyuluruz biz <3