Forumda İlgi Az

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar mesela bir konu açıyoruz anca 1 hafta sonra cevap geliyo bu ne ya bu forumda ilgi çok az konuda
20 Gösterilme
0 Yorum tarzı şeyler oluyor bari beğendilerse emeğe saygı olarak yorum bile yazmıyorlar

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar mesela bir konu açıyoruz anca 1 hafta sonra cevap geliyo bu ne ya bu forumda ilgi çok az konuda
20 Gösterilme
0 Yorum tarzı şeyler oluyor bari beğendilerse emeğe saygı olarak yorum bile yazmıyorlar
Ve forum hamachi reklamlarıyla doldu. Tamam, hamachi bölümü var ama bu kadarı da fazla. Hamachi reklamı için üye olanlar var, reklamınızı yapında sitede de dolaşın.

hanza

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
haklısınız insanlar tek çözümün hamachi yada vds sanıyorlar ama bedava da yapabilirler böylece serverar daha kaliştelşi olur

Lifedragon24

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öle AronTR ye bakın 7/24 açık yenilendi bile ! bide hamachi swye bakın dedicated istenince girilmicek durumda nerdeyse

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok haklısın dostum.Forumda ilgi olanı çok az.Ben insan çekmeye bile çalıştım şahsen.Ama 1 gün bakıyorlar sonra sıkılıp gidiyorlar.

Tunahanbaba

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecrat ın tüm serilerini indirdim ama hepsi bozuk sorun şu minecraft indirdim winrar açıldı minecraft a tıkladım uptading dedi bitti ve siyah ekran çıktı oyun kapandı çözüm nedir

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tunahanbaba yorumun hakkında sitemizde konu açabilirsin.Buradaki yorumda çok fazla bakacağını sanmıyorum.Sorununu bende bilmiyorum

E

Erman_Xeneton

Ziyaretçi
Tunahanbaba yüksek ihtimalle bad video crads hatası veriyordur bazen okuyamadan kapanıyor.İnternette biraz araştırırsan çözümünü bulabilirsin.

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
FORUM ÇOK BOZULDU ARTIK FORUM'A GELEN KONUYU MINECRAFT TÜRK SUNUCULARI'NDA AÇIYOR.BU KATAGORİDEKİ KONULARIN SADECE %25 İ SERVER OLDU ARTIK

kolerak8

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama moderasyon ekibi arasında bazı arkadaşlar yüzünden artık paylaşım yapma hevesim kalmadı . Yinede elimizden geleni yapıyoruz . Eski konuları silmeye çalışıyoruz . Beklemeye devam edin :)

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama moderasyon ekibi arasında bazı arkadaşlar yüzünden artık paylaşım yapma hevesim kalmadı . Yinede elimizden geleni yapıyoruz . Eski konuları silmeye çalışıyoruz . Beklemeye devam edin :)
Size bir şey demiyorum zaten insanlar dikkatli olup özen göstermeli.

Legionnaire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar biraz haklısınız birde bu server olaylarına çok kızdım adamlar Vds yerine bukkit tarzi boş boş konu açıyorlar site sahiplerininde işi çok zor binlerce konu var.Yani sahici serverlar için bölüm olmalı Sunucular bölümünde bakıyoruz 1-3 gün içinde serverlar kapanıyor ben takip ediyorum ve server sahipleriyle konuşuyorum Çok kızıyorum bu duruma....