Forumda Konu Nasıl Açılır ? (Resimli Anlatım) (Güncellendi)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alay ediyorsunuz heralde? konu açmasını bilmeyen yok bu forumda bilmeyende bir beyin hatası olmalıdır (Hakaret olarak kastetmiyorum) bundan daha yararlı konular sabitlenirken böyle bir konu sabitleniyorsa ben hiçbirşey bilmiyorum siz daha iyisini biliyorsunuz.

Forum sistemini bilmeyen,bilgisayarda yeni olan arkadaşlar vardır.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alay ediyorsunuz heralde? konu açmasını bilmeyen yok bu forumda bilmeyende bir beyin hatası olmalıdır (Hakaret olarak kastetmiyorum) bundan daha yararlı konular sabitlenirken böyle bir konu sabitleniyorsa ben hiçbirşey bilmiyorum siz daha iyisini biliyorsunuz.

Emin ol bilmeyenler var. Ben ki bu konuyu anlatan bile ilk başta alakasız bir konuda sormuştum nasıl açıldığını. Bu benim ilk forumum. Başkalarının da ilk forumu olabilir. Herkes sen değil. Sen de herkes değilsin. Ayrıca konu açılalı nerdeyse 1 yıl olmuş. Güncelleme bile gerekiyorken sen şimdi itiraz etsen de bir şey değişmez diye düşünüyorum. Kıskandıysan farklı.[DOUBLEPOST=1379067966,1379064206][/DOUBLEPOST]Güncellendi.
kardeş bende alt tarafta dosya yükle diye bir şey yok. nasıl resim koycam?

Güncellendi.

Linkleri yazı olarak göstermeyide gösterirseniz sevinirim.(Bu yazının yeri burası değil sanırım.)

Eklendi.