I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Aa cidden unuttum yaOoo kambek yalnız hort ban sebebi
Neyse nazar boncuğu olsun. Uyarı falan sıkıntı değil de, ban yemeyelim
Aa cidden unuttum yaOoo kambek yalnız hort ban sebebi
15+ uyarıda yasaklıyorlar sanırım forumdan.Aa cidden unuttum ya
Neyse nazar boncuğu olsun. Uyarı falan sıkıntı değil de, ban yemeyelim![]()
101 gün mü öyle bi sınır var o kadar günü geçen konulara atılan mesajlar uyarı sebebiydi de değişti mi bilmiyorum xdAa cidden unuttum ya
Neyse nazar boncuğu olsun. Uyarı falan sıkıntı değil de, ban yemeyelim![]()
101 gün mü öyle bi sınır var o kadar günü geçen konulara atılan mesajlar uyarı sebebiydi de değişti mi bilmiyorum xd
Neyse sıkıntı yok, eski günleri anmak için 1 uyarı feda olabilir
Çok eski konuları lütfen cevaplamayın. Daha önceden açtığınız konuları tekrardan üst sıralara çıkartıp gündeme getirmek için 24 saatte bir güncelleyebilirsiniz. Eğer başkası tarafından açılmış, güncelliğini yitirmiş ( 1 ay geçmiş ) bir konuya mesaj atar ve bu konuyu "hortlatır"sanız bu yaptırımınız sonucunda uyarı alabilirsiniz. Bu uyarılar moderatörülerin insiyatifinde olup eğer atılan mesaj konunun içeriğini tamamlayıcı nitelikteyse uyarıya neden olmayacaktır.
Demek ki yanlış hatırlıyorum
Çok eski konuları lütfen cevaplamayın. Daha önceden açtığınız konuları tekrardan üst sıralara çıkartıp gündeme getirmek için 24 saatte bir güncelleyebilirsiniz. Eğer başkası tarafından açılmış, güncelliğini yitirmiş ( 1 ay geçmiş ) bir konuya mesaj atar ve bu konuyu "hortlatır"sanız bu yaptırımınız sonucunda uyarı alabilirsiniz. Bu uyarılar moderatörülerin insiyatifinde olup eğer atılan mesaj konunun içeriğini tamamlayıcı nitelikteyse uyarıya neden olmayacaktır.