Madem hep boğulma olayları var ben de size başka bir ölümle burun buruna geldiğim olayı anlatayım...
Daha küçüktüm ve 2. Sınıfa gidiyordum.Sokağın ilerisinde 2 arkadaşımla beraber oyun oynuyorduk bende ise bisiklet vardı.Arkadaşımın biri dedi ki sen hızlıca bisikletle kaçacaksın biz de seni topla vurmaya çalışacağız.Tamam dedim (Asla böyle bir şeyi kabul etmeyin) Her neyse ben tam pedallara bastım arkadaş topu attı iki tekerin arasına girdi zaten abanmışım pedallara bisiklet bir havalandı havada takla attım fakat tek hatırladığım şey bisikletin arka tarafı havaya doğru yükseldiği ve sanki bir şey beni bisikletin arka tarafından çektiği her şeyi çok ama çok ağır gördüğüm ne kadar bağırırsam bağırayım sesimin duyulamayacak kadar azalması ve git gide azalması ve git gide kararan bir görüntü daire şeklinde gördüğüm noktanın en ortasına doğru yavaş yavaş kararıyor ve beni yukarı çekiyordu.Gözümü açtığım da evde çek yatta yatıyordum.Arkadaşımın annesi vardı annem de dayımı aramıştı beni hastaneye götürmek için.Ve bana sürekli kızıyordu başımda ağrıyordu.Hastane de film falan çektiler doktorla annem konuşurken gizlice dinlemiştim eğer aynı şekilde yine sertçe kafamı yere vurursam veya yeteri kadar kafama sert darbe alırsam delire bilirmişim

Her neyse arkadaşların anlattığına göre havada bisikletle takla atmışım ve kafa üstü yere çakılmışım fakat kaldırımla aramda 2 - 3 cm varmış eğer bir kaç santim daha geri düşseymişim kafamı kaldırıma vurup ölüyormuşum.
Siz siz olun bisikletli birisine top atmayın ve size atanları da
dövün çünkü anlamıyorlar. Bir kere daha buna benzer bir şey başıma gelmişti kalkıp çocukla dövüşmüştüm.Çocuğun bahanesi ise şakasına top attım