Forumda yeniyim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
545487156798495168798 gün sonra rekabetçi oynayası gelmiş. Daha dün ''BEN OYNAMAYACAM KÖTÜYÜM DİYE REPORTLUYORLAR'' diyordun.
Kötüyüm diye reka oynayamaz mıyım ?
Benim İşlerime Karışmana Hiç Gerek Yok.
________
Konuyu kirletme lütfen.
abuk subuk şeyler yazıyorsun

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kötüyüm diye reka oynayamaz mıyım ?
Benim İşlerime Karışmana Hiç Gerek Yok.
________
Konuyu kirletme lütfen.
abuk subuk şeyler yazıyorsun
Kötüsün diye rekabetçi oynayamassın değil , problem daha ne yaptığını söylemeden DİKTİR GİT demende.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötüsün diye rekabetçi oynayamassın değil , problem daha ne yaptığını söylemeden DİKTİR GİT demende.
Senin Yüzünden Kaybediyordum Ve Sende Saçma Şeyler Yazıyordun
Başka Ne Diye bilirdim Orda tek başıma kalmıştım adamlar beni bekliyor sen bana mesaj yazıyorsun

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin Yüzünden Kaybediyordum Ve Sende Saçma Şeyler Yazıyordun
Başka Ne Diye bilirdim Orda tek başıma kalmıştım adamlar beni bekliyor sen bana mesaj yazıyorsun
SENİN , OYUN , EKRANINI , GÖRMÜYORUM. BİRŞEY , YAZMAK , YERİNE , OYUNA , DÖNSEN , ZAMAN , KAZANIRDIN !

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin dayı. Umarım hoş geldin ayrı yazılıyordur eğer ayrı yazılmıyorsa beni kung fu özelliklerin ile knock out etme tamam mı :(.

Kendimi tanıtmama gerek yok zaten arada ordan burdan çıkarım tanırsın, ama ismim Fatih. Bu forumda bir forum ile ilgili tahmin edilemeyeceği kadar eğlenebiliyor insan.

Ha bir de bir dövüşçü daha var, @rayandu06 . Kapışın da izleyek heheheh
Profesyonel dövüş bir ağaçsa, Kung Fu bunun dalıdır.
Yani daha çok gelişmesi gerekiyor iyi bir dövüşçü olabilmesi için.

--------------------------------

Bu arada ben Doğukan
Foruma hoş geldin konu sahibi ^^

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SENİN , OYUN , EKRANINI , GÖRMÜYORUM. BİRŞEY , YAZMAK , YERİNE , OYUNA , DÖNSEN , ZAMAN , KAZANIRDIN !
çok saçma sapan mesajlar yazıyorsun ya, insan biraz yazarken utanır bunları. burada mesajlar sayılıyor mu bilmiyorum bu konuda 7 mesajın var diğer 666 mesajın kim bilir nasıl saçma sapan veya rezil şeylerdir.

burada tartışmayı da uzatan sensin başlatan da. belki haklısındır bilmiyorum ama kavganı başka insanların önünde haklı çıkararak ego tatmini yapmak zavallılara yakışır git skype, raidcall vs. ortamlarda çöz meseleni

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çok saçma sapan mesajlar yazıyorsun ya, insan biraz yazarken utanır bunları. burada mesajlar sayılıyor mu bilmiyorum bu konuda 7 mesajın var diğer 666 mesajın kim bilir nasıl saçma sapan veya rezil şeylerdir.

burada tartışmayı da uzatan sensin başlatan da. belki haklısındır bilmiyorum ama kavganı başka insanların önünde haklı çıkararak ego tatmini yapmak zavallılara yakışır git skype, raidcall vs. ortamlarda çöz meseleni
''Utanmalısın , rezil mesajlar yazıyorsun'' Diyerek kavgaya dahil olan ve sana karşılık vermemi sağlayarak kavgayı devam ettiren sensin. Eğer problem çıkardığımı düşünüyorsan rapor et , daha fazla yapman gereken bir şey yok. Saçma mesajlar yazdığımı söylüyorsun , tamam burada kavga başlatmam yanlış ama kavga ettiğim arkadaşın daha ben ne yaptığını anlamadan onu rahatsız ettiğim için bana küfür etmesi zaten düşük olan moralimi dahada düşürdü ve o mesajı sinirle yazmama neden oldu. Dediğim gibi , hoşlanmıyorsan rapor et.

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar isimlerinin dahi unutulduğu uzak diyarlarda eşeklerinin peçeteyle sırtının okşanmasından hoşlandığını düşünen bir çiçekçi vardı ancak bu çiçekçi normal bir çiçekçi değildi bu çiçekçi eşekleri peçeteyle okşamaya çalışan üzgün bir peçetecinin torunuydu. Nedense ismindeki p harfi bu peçetecinin torunu olan anormal çiçekçinin hüzünlü ve az önce yazdıklarımdan ibaret olmayan hikayesini hatırlattı ey küçük sincap.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar isimlerinin dahi unutulduğu uzak diyarlarda eşeklerinin peçeteyle sırtının okşanmasından hoşlandığını düşünen bir çiçekçi vardı ancak bu çiçekçi normal bir çiçekçi değildi bu çiçekçi eşekleri peçeteyle okşamaya çalışan üzgün bir peçetecinin torunuydu. Nedense ismindeki p harfi bu peçetecinin torunu olan anormal çiçekçinin hüzünlü ve az önce yazdıklarımdan ibaret olmayan hikayesini hatırlattı ey küçük sincap.
Sana daha geçmişindeki olayları daha iyi hatırlatacak bir şey gösterirdim de üzülmeni istiyorum.

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana daha geçmişindeki olayları daha iyi hatırlatacak bir şey gösterirdim de üzülmeni istiyorum.
Ey başka bir küçük sincap merak ettim daha yeni bacakları gül kokan pembe burunlu eşeklerinin yavrularını sırf kendi nefsinin tatmini için kucaklamış günahkar ve günahkar olduğu kadar tövbelerle kendini helak etmiş bu eşek çobanına ne yapıp da daha fazla üzebilirsin?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ey başka bir küçük sincap merak ettim daha yeni bacakları gül kokan pembe burunlu eşeklerinin yavrularını sırf kendi nefsinin tatmini için kucaklamış günahkar ve günahkar olduğu kadar tövbelerle kendini helak etmiş bu eşek çobanına ne yapıp da daha fazla üzebilirsin?
Seni kekoluktan kurtarır :(

BABOSGetR3kt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin, bende forumda pek tanınmıyorum.Ama şu ana kadar gördüğüm kadarıyla forum gayet samimi ve sıcak...
Umarım aramızda çok kalırsın ve iyi vakit geçirirsin.
Aramıza Hoş Geldin...(Bende çok yeniyim...)