Forumdaki ilk gününüz.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Arkadaşlar Edinebilirim diye düşündüm foruma kayıt oldum. İlk günümde biraz korkuyordum hata yapmamak için her şeye baktım burda ne nasıl yapılır kurallar nedir felan sonra alışma bölümüne geçtim arkadaş edinip onlarla oynamak için kendimce bazı konular açtım.
Dikkatli olmaya çalışırken bir hata yaptım yanlış yere konu açtım. İlk konumdu nereye açtığıma dikkat ederek açmaya çalıştım ve bana gelen "
Şu konunu açtığın yere dikkat et!" Başlıklı bir konuşma geldi ve bana yanlış yere konu açtığım için moderatör şöyle bir mesaj bıraktı ; Bu mesajı @aradabir007 nin okumasını istiyorum.
Merhaba B****7(Kendi isteğimle sansürledim eski nicklerimden biri işte*),

https://forum.gamer.com.tr/posts/---/ konusunu yanlış kategori/forum'a açmışsın. Kör müsün arkadaşım sen? Görmüyor musun konuyu nere açtığını? O kategorilerin hepsine tek tek açıklama yazdık biz sen hâla gidip kafanın estiği yere konu açıyorsun. Böyle devam et bak ben sana napıyorum. Tekmeyi yeyince forumdan görürsün konu nere açılıyormuş. Hah! Sonra gelip bize 'abi ben bir şey yapmadım, banımı açın suçsuz yere banlandım falan' dersen bütün forum da rezil ederim seni. Ona göre ayağını denk al, konunu açtığın yere dikkat et!
Bana böyle bir mesaj yolladı ozaman acayip bir şekilde üzüldüm daha dikkatli olmaya çalıştım yine kuralları felan okudum sonra skin konuları açmaya başladım kendi yaptığım başkalarının yaptığı skinlerden 5 6 tane alıp gün gün açmaya çalıştım konular beğenildi yani herkes başka skinler felanda bekledi yani başka skin konularımı. Sonra bıraktım, neden ? Çünkü kötü sorunlar yaşadım bu forumdaki bazı hayırsızlar (kalıcı uzaklaştırılmıştır o yüzden söyleme gereği duymuyorum) bana hakaretler felan etti işte benden daha iyi konular açmaya başladılar felan. Benim Üstüme çıkmaya başladılar sonra bıraktım bende işte. Bir konu açayım dedim üye ilişkilerine kendimi tanıtmak için ne var ne yok yazdım adımı yaşımı hobilerimi vs vs. Hakaretler aldım yine çok üzüldüm 1 hafta girmedim foruma farklı bir kişilikle girdim (bu kişiliği @Polkakorowakurwa @B35T14 vs biliyor*). hiçbir sorun yaşamadım çünkü o saygısızlar başkalarınıda rahatsız ediyormuş kalıcı yasaklandılar çok sevinmiştim ve 1 yılım sorunlarla geçti.

Bundan sonra çoğu geçmişimi bilir heralde :S

Son düzenleme:

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarım ile oynamak için Hamachi sunucu açacaktım. O sırada WorldEdit'i gördüm(büyülendi). Sırf onun için girdim foruma. Plugin paketlerine felan ilgi duydum felan fişman :D

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google'da arastirma yapiyordum. Biri yardim istemisti. Ona yardim etmek icin acmistim. Ondan beri herkese edebildigim kadar yardim ediyorum.

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende 2013te Hamachi server reklamı için kayıt olmuştum (Bu yeni hesap) amacım yoktu kuralları okumadan gittim reklamlara açtım konu. şans eseri kurallara uygun çıktı :D Daha sonra taaa geçen Mart ayında geri döndüm. dedim ki bu forum güzel ben aktifleşmeye başlayayım arkadaşlarım olur belki burası çok eğlenceli biyere benziyo ( xd ) sonra başladım bi ara bıraktım şimdi gene başlıyorum ve dün akşam 5-6 konuyu hortlattım habire güncelleme geliyo :s

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk kayıt olduğumda buraya plugin ve sunucular için gelmiştim birde kendi sunucumu tanıtmak için :D..Hatırlıyorum TheLegend FurkiTR AhmetMelihTR gibi plugincilerin plugin paketlerini kullandım.Onların profillerinde gezindim :D ||Sonra baktım ki burda ortam güzel... sonrası patladı zaten :D