Forumdaki Konu Sorunu

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım yasuo şeysi LoL ile alakalı. Ama LoL sevmediğimi profil fotoğrafımdan anlayabilirsin.

Hıyarrrr... Seviyorsa arkadaş. Bana gaz yapıyor :/

Burası Minecraft Türk Ne Bekliyon ?
Gün Gelecek Bu Forumun %40 ı Lapisli Sunucu Paylaşımı %30 u Plugin-Skript Konusu %20 si Hile Vb Paylaşımı %5 İ Gereksiz Ve Ego Kasma Amaçlı Açılan Konular %4 ü Cinsel veya Küfür İçerikli Konular %1 i İse Bunlardan Şikayetçi Olan Konular Olacak :p

O günün gelmesini mümkün olduğunca iteleyelim.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası Minecraft Türk Ne Bekliyon ?
Gün Gelecek Bu Forumun %40 ı Lapisli Sunucu Paylaşımı %30 u Plugin-Skript Konusu %20 si Hile Vb Paylaşımı %5 İ Gereksiz Ve Ego Kasma Amaçlı Açılan Konular %4 ü Cinsel veya Küfür İçerikli Konular %1 i İse Bunlardan Şikayetçi Olan Konular Olacak :p
%1lik kişilerin kadrosu belli alımda olmaz

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
dotacı pls :( dediğim gibi film izleyebilirsin hangi türden seviyorsan, sinemaya gidebilirsin yeni filmlere, dışarı çıkıp sosyalleşebilirsin çok seçenek var
Yanlış anlamayın ama konu kıtlığı sorununa yoğunlaşsak daha iyi olmaz mı? Çünkü can sıkıntısı pek önemli değil kedim de halledebilirim yine de sağ olun :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2013 Den 2015 e Kadar Değişenlere Bakarak Anlayabilirsin Bunu Max 2 Yıl Sonra Geleceği Durum Bu Belkide Daha Az

Buna Forum Sıkıntı Değil Minecraftın Geleceği Sıkıntılı Olduğu İçin Forum Bu Halde :S

2 seneye kim öle kim kala doktor. Ben olmam büyük ihtimalle o zamana kadar zaten :D

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftla alakası yok bence ispanyollar ingilizler kendini geliştiriyor nedense bizim milletimiz tep tip sunuculara takıldı[DOUBLEPOST=1438718968,1438718903][/DOUBLEPOST]Konu kıtlığı için kendi aramızda konu döndürelim o zaman mutlu olacaksan

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftla alakası yok bence ispanyollar ingilizler kendini geliştiriyor nedense bizim milletimiz tep tip sunuculara takıldı

2 tane kıytırık Towny sunucusu var koca forumda, illa elin İsviçrelisiyle oynatıyorsunuz adamı. Vurdudan kırdıdan ne anlıyosunuz arkadaş, ben sakin adamım gelemem öyle şeylere

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıcak ilginç bir konu yok ki haftada 3-4 konu açan ben haftada 1 tane bile konu açmıyorum

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizce adminleri çağırsak bunun için bir çözüm üretirler mi? Ne bileyim belki konu açmak hakkında yeni bir kural gibi.

*Adminlerin bu durumu sallamayacağını düşünüyor*