FORUMDAKİ SAÇMALIK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtığım konuların hepsi gitmiş 4-5 tane konum vardı sadece 1 tane kalmış ve bana bununla ilgili hiçbir şekilde mail atılmadı bilgilendirilmedi??? Ayrıca profilimi ben gizliye almadım ama profilim gizli gözüküyor?

NeoN_Hunter

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk sorunun hakkında hiçbir bilgim yok ancak, profil ayarlarında 2 tane seçenek var sadece üyeler ve izlediğim üyeler diye default olarak üyeler seçilmiş oluyor yani foruma ziyaretçi olarak girdiğin zaman başka birinin profilini göremiyorsun.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk olarak konu içeriği aynı ise yani mesala sunucu tanıtıyorsun 2 tane konun var bunlardan biri arşive taşınır 4 5 tane konum var diyorsun sadece 1 tane kaldı ise illaki bir kural ihlal edilmiş veya aynı konuları baz alan konulardır bu yüzden silinmiş yada arşive alınmıştır.

2. olarak konuya belli bir süre hiçbir kimse mesaj atmassa o konu gene arşivlik olur.

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 konum varsa 1inde kural ihlali yaptım o da yanlış yani adminin dikkatsizliğinden dolayı kaynaklandı. Bu hata da para kazandıran url kısaltmasıydı. Googleın kendi url kısaltma servisini kullanmıştım ve bu hiçbir şekilde para kazandırmıyordu. (goo.gl) Ayrıca bir konuda kural ihlali yaptım ve bana sadece o konunun silindiği söylendi. YAKLAŞIK 1 ay sonra foruma girdiğimde diğer konularım sihirli bir şekilde kayboldu

Ayrıca hiçbir forumumun konusu birbiriyle alakalı değildi.

EDIT: 2. paragraf eklendi

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konunun yeri burası değil, Forum Destek bölümüne açmalısın konuyu. Orada soruna daha hızlı cevap bulabilirsin :)

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Susturulduğu için yazamadığını söyledi. O yüzden aynen yazıyorum

@Erenbulbul ; "Katılıyorum. Benimde açtığım konuların pek çoğu siliniyor, hiçbir açıklama yapılmadan. Geçen gün saatlerce uğraştığım "Forum Çizgi Romanı" konum ve diğer pek çok konum hiçbir açıklama yapılmadan silindi. O "süper çalışan" destek sistemine konu açmama rağmen hiçbir açıklama yapılmadı. Ayrıca eskiden(2-3 hafta önce) açtığım konuların çok çok azı hala hayatta. Eğer forumda o tür konular istemiyorsanız, forumun ana aktif kitlesinide istemiyorsunuzdur."

Kendisine katılıyorum. Adminlerin yanlış düşündüğünü ve dikkatsiz/ilgisiz olduklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
109
Hiçbir görevli üye, profilinizi gizliye alamaz, ayarlarınızı değiştiremez.

Konularınız sebepsizce silinmez, kurallara aykırı bir içerik siliniyorsa onun yanında uyarısı da verilir.
Eğer konularınızı bulamıyorsanız, Google'a
site:forum.minecraftturk.com Aradığınız konunun başlığı ya da içeriğindeki bir cümle
şeklinde yazıp arama yapabilirsiniz.
Eğer sebepsizce silindiğini düşünüyorsanız Forum Destek Bölümü'ne konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...