Forumdaki Yerim & Capsler

Esigum

play.thehexanw.com
En iyi cevaplar
0
Forumdaki Yerim & Capsler

Selam dostlar, forumdaki yerim adlı konuma hoşgeldiniz. Ben forumdaki yerim capsimi paylaşacağım. Yorum yazacakların da forumdaki
yerini görmek istiyorum. Bu arada caps yapmayı bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın.

Forumdaki Yerim

download.jpg
Bu forum.
images.jpg
Bu ben.

@Reinhard @AtomyTR @SsFightsS @AdexTR

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum:
Ben:

En son 2 sene önce gelmiştim, hala aynı. Forumdan pek bir ümidim kalmadığı için bıraktım diyebilirim. Yine de eğlenenler varsa onlara diyeceğim yok, istediğini yapsınlar.
Kaçtım-

Dark1235a

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
yerim olmasada olur bu hayatta neyi önemsediğmi bilemiyorum aslında duyguları hisedemiyorum sevgi saygı üzgünlük mutluluk sevinç bu duygular bende yok kimseyi sevmedim istesem kendimi rahatça öldürebilirim fakat yanlış olduğnu bildiğim için yapmiyom bu durum beni sıkıyor ah hayattan sıkıldım hiç teredütsüz bana ban atsınlar umrumda olmaz bir oyunda çok şey başardın birincisin sana ban attılar bu durumda umrumda olmaz çünkü tekrardan başlıya bilirim ama forumdaki yerim küçücük bir nokta bukadar

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne zamandır beri forumda olsam olmasam, ne zamandır yerimi bulamasam.
Kendimi bu aileden bir ferdi olarak gördüm yaşadım.
Bu forum kimilerine göre ölü yada canlı ama bir şeyi unutmayın bu forum hayatınızda bir mazi olarak kalır.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Fatih’ciğim benim forumdaki yerimi benim söylemem uygun olmayacaktır çünkü bunu diğer insanlar belirler. Bu durumda bana senin benim için forumdaki yerini söylemek düşüyor olabilir ama ben senin benim hayatımdaki yerini söylemeyi yeğlerim. Bir insan vücudundaki kalp gibisin, sen çalışmadan ne beyin çalışabilir ne de başka organlar.

Martin_Eden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Toplumdan soyutlanma algısıyla yaşamak nedir bilirim, fakat bu topluluk için soyutlanma kavramı sanal alemde gayet soyut duruyor.
Kişisel izlenimin yok denecek kadar azalıyor, gerçek hayatta sohbete girmeye çekinmen için sebeplerin olabilir, görünüm, hissiyatsızlık, elektrik alamama/alınmama, tekinsizlik gibi kaygıların olabilir ancak sanal bir sohbet ortamından kendinizi çok soyutlamayın.
Görünüşün ve Konuşma Adabının çok da önemli olmadığı bir mekandasınız varsayın.