Forumdan Çaldığı Skritpt'i Bukkit'te Paylaşan Arkadaşımız.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Az önce https://forum.gamer.com.tr/konu/amatoer-magic-attack-sihir-her-yerde.261844/page-2#post-1479033 Konusunun sahibi olan arkadaşa gönderilen bir mesajda skriptin bukkitte çoktan bulunduğu haberi yazıyordu. Çalıntı skript:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bahsi geçen kullanıcı https://forum.gamer.com.tr/konu/bakin-ne-buldum-d-link-icerde.262011/ konusundaki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
linkine tıkladığımızda gördüğümüz kullanıcı ile aynı. Ve bu konuyu açan kişi aynı zamanda o bukkit hesabının da sahibi.
Bunu buraya koyup gideyim dedim, arkadaşın emeğine yazık olmasın.
@blackone1991

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
"Forumdan aldigi plugini paylasan skriptci arkadas" seklinde olmayacak miydi o :(
Ne kadar hayın evlat var hadi hayirlisi :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Profiline mesaj attıktan hemen sonra blurlanmamış kısımları ekledi*

Ve

Bu yorumuda profiline attığım mesajdan 3 dakika sonra eklendi*
Ki ondan önce uzun süre online kalmıştı*

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şikayet ettim ama gerçek author gelmeli diyor
@blackone1991
Please have the actual author contact us so that we can be sure that this is not the actual author under a different name.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Beyler uzatmayalim ben sadece pembe isim ve author tagi için paylastim art niyetim yok blackone dilerse kaldirabilirim

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni çok mutlu ettiniz.Çok teşekkürler herkese.Artık yaptığım çoğu eklentiyi sizle paylaşıcağım.Sizde yararlanın.Eklenti isteği varsa özel mesaj atarsanız sevinirim.acemiyim ama yinede yapmaya çalışırım

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler uzatmayalim ben sadece pembe isim ve author tagi için paylastim art niyetim yok blackone dilerse kaldirabilirim
Adım yazsın yeter.Yani yapan kişinin adı yazarsan sorun olmaz.Sende yazmışsın ama başkasına felanda yapma.Birde eklentinin sahibindende izin alman gerek :/