Forumdan Şikayetçiyim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheFantasic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Kuralı Kaldırın.Çok Disiplinli Bir Site Oldu Artık.Herkes Sıkılmaya Başlıcak.Bide Foto Konusunda Ben Daha Öncede Başka Konular Açmıştım.Fotoları El Emeği Çekmiştim.Onlarda Onaylanmıyo.Başkasından bir şey Çalmadığım Takdirde.Link İsteme.Bulamam Çünkü :D

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O Kuralı Kaldırın.Çok Disiplinli Bir Site Oldu Artık.Herkes Sıkılmaya Başlıcak.Bide Foto Konusunda Ben Daha Öncede Başka Konular Açmıştım.Fotoları El Emeği Çekmiştim.Onlarda Onaylanmıyo.Başkasından bir şey Çalmadığım Takdirde.Link İsteme.Bulamam Çünkü :D
Söylemek istediklerinizi anlamıyorum, lütfen daha düzgün yazın. Aynı tanıtım konusunu farklı farklı hesaplarla açmanın serbest olması gerektiğini mi söylüyorsunuz?

TheFantasic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
K.B Boşver Ya.Ama Kuralları Biraz Hafifletin.Örneğin 10 Günde 1 Konu Açmak Oyuncuların Forumu Sevmemesine Neden Oluyor.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Konunda bu ne disiplinsizlik der gibi forumu eleştiriyorsun.Aradabir seni cevapladıktan sonra çok disiplinli bir forum olmaya başladı diyorsun.

Mantığı hala anlayamadım...

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunu guncel tutabilirsin yeni konu aciyorsunuz surekli flood oluyo sonra biz cildiriyoruz

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunda bu ne disiplinsizlik der gibi forumu eleştiriyorsun.Aradabir seni cevapladıktan sonra çok disiplinli bir forum olmaya başladı diyorsun.

Mantığı hala anlayamadım...

Arkadasin beyin terk snrm :D bende hala anliyamadim :)

TheFantasic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlayamazsınız.Yaşınız Tutmuyo :D

Espiri Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haklisin yasimiz senden cok fazla oldugundan o kucuk beyninle yaptin espirileri anliyamiyoruz ( sen kasindin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...