Forumlarda Nasıl Sunucu Tanıtırım #Bilgilendirme

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucular Minecraft oyunun olmassa olmazıdır.Fakat bu sunucunun kişi kitlesini arttırmak için yollar vardır.Bunlardan biri 'Sunucu Tanıtımı' kriteridir.Bu forumlarda,veya ilgili sitelerde olabilir.Bugün sizlere forumda yapmanın 2 3 4 basit kuralını göstericeğim.En azından bunun gibi konular azılacak:
Evet neyse maddelerimize geçelim:
1-Ayrıntılı bilgi ver!

Sende elvette yanlış yaparsın.Fakat,bunlar tanıtım yanlışı olduğu için benim gibi eleştiri sevenlerle karşı karşıya kalırsın.Bilgi vererek konuyu kişiselleştir! Örn.
Sürüm:
Yetkililer:
Vesayre.

2-Kişiselleştir
En önemli kısım burasıdır.Bu kısımda tanıtımınıza özel resimler hazırlamalı,bunları tanıtım konunuza katmalısınız.Ayrıca renk kapılarını aralayıp benim gibi değişik renkler kullanabilirsiniz.Resim konusunu birazda olsa abartın.Konuyu hoş yapsın.Bunlar sunucunuzun bölümleri olabilir.
3-Tasarla!
Unutma ki,sunucu kuralları ve kurallar ihlal eden mesajlar dışında her kelime mesajı yazmakta özgürsündür.İstediğin şeyi yazabilirsin.Fakat buranın püf noktası yanlış bilgi vermemektir.Sunucunuz yeni ise ve kötü ise buna çok güzel gelin şeklinde başlık vermeyin, kendinize bir sürüm oluşturun ve hedefleriniz olsun.İşte tasarlamanın püf noktalarının biri:
Tasarla 1. Kriter!
Öncelikle oyuncuların hoşuna gidecek bir şeyler ayarlayın.Bunlar sizin kişiliğinizi ortaya koyur.
Konu pek güzel olmadı ama en azından 3 maddeyide yazdım.Umarım sunucu açarken iyi bir konu yaparsınız!