Biliyorum, fakat psikolojisi tamamen çökmüş ve yakınını kaybeden biri için forumdan dışlanmak fazlasıyla üzücü.La benim @RedShock hesabım gitti ama ben bile bu olayı bu kadar büytmüyorum.
Yakınını kaybeden ? Ne olduBiliyorum, fakat psikolojisi tamamen çökmüş ve yakınını kaybeden biri için forumdan dışlanmak fazlasıyla üzücü.
Biliyorum, fakat psikolojisi tamamen çökmüş ve yakınını kaybeden biri için forumdan dışlanmak fazlasıyla üzücü.
GitmeğğğğNeyse. Modlar da ilgilenmediğine göre, elveda.
Boşver yakın bir akraba işte.Yakınını kaybeden ? Ne oldu![]()
Benim asıl hesabım @Bestia 20 Temmuz da yasaklandı fakat haksız yereydi ben de yasaklayana modla iletişime geçtim kontrol etti yanlışlık olmuş dedi ve uyarıyı geri çekti fakat yasaklanmakalkmadı hata oluşmuşBırakma bence,iletişime geçersen hesabını açabilirler ki haksız yere ban yediğinizin farkındayım,sonuçta ben de haksız yere uyarı almıştırm
Ben haklı yere mi yasaklandım yaniBırakma bence,iletişime geçersen hesabını açabilirler ki haksız yere ban yediğinizin farkındayım,sonuçta ben de haksız yere uyarı almıştırm
Aynen kopahhHaydi bakalım ortamı biraz yumuşatalım.
Bu gün bayram herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun!
@craft_man yasakladı galiba, bilmiyorum. Banlistten bakar mısınız? Bir de nasıl iletişime geçerim?Bırakma bence,iletişime geçersen hesabını açabilirler ki haksız yere ban yediğinizin farkındayım,sonuçta ben de haksız yere uyarı almıştırm