_Iskefiyeli_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
craft_man atmış banı.[DOUBLEPOST=1406504851,1406504777][/DOUBLEPOST]Ayrıca yasaklanma nedenine bakın "Tartışma çıkaran kişilerin yasaklanması ile sizin hesabınızın yasaklanması aynı zamanda olmuştur...." bu ne la !Hangi modun ban attığını bilsem iletişime geçeceğim ama bilmiyorum. @DarqKnife bir bak.
Derhal mesaj yollayın durumu bildirincraft_man atmış banı.
Çok anlamlı bir neden bence moderator haklı niye aynı zamanda yasaklanıyorsun dimicraft_man atmış banı.[DOUBLEPOST=1406504851,1406504777][/DOUBLEPOST]Ayrıca yasaklanma nedenine bakın "Tartışma çıkaran kişilerin yasaklanması ile sizin hesabınızın yasaklanması aynı zamanda olmuştur...." bu ne la !
Çok anlamlı bir neden bence moderator haklı niye aynı zamanda yasaklanıyorsun dimitöbe töbe
Ya kaç senedir forumlarda geziniyorum ilk defa böyle bir neden gördüm bize ilkleri yaşattığı için Minecraft Türkiye ve Craft_man'e teşekkürler
Hayır onu kimin yasakladığı yazmıyor@Iskefiyeli den bahsediyorsun dimi @Red_
AynenAynen ya içim gidiyor. Haklı yere banlansam böyle olmazdı.
Bende açtırmaya çalışacağım.Ne kadar mod varsa hepsine ö.m. atacağım diyeceğim de sonra yetkiliyi boş yere rahatsız etmekten uyarı verirler kesin.İnat ettim. Azimle kakasını yapan betonu delermiş. Açtırıyorum o banları. En yakın zamanda.