Forumu Bırakıyorum..

gidimmi

• Kullanılan toplam oy
    33

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli ve insan olan abiler. Beni bilen bilir bilmeyen bilmez. Evet 1 1.5 yıl sonra forumu bırakıyorum. İlk olarak uyarım çok fazla, birinci sebep bu. İkinci sebep forum video gibi kendini tekrar ediyor hergün plugin yardım pc gta v açarmı istek skript tarzı konulardan bıktım içim geçti son olarak kavgalı olduğum üzdüğüm biri varsa hepsinden özür diliyorum, iyi forumlar tekrardan herkeze.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bazı şeylerin önüne geçilemez ne yazık ki, keşke seni daha iyi tanıma fırsatı bulabilseydik, kendine iyi bak hayatında başarılar dilerim. Fakat asla sarsılma, fazla uyarın mı var? Bizim de var, sevmeyenin mi çok? Bizim de çok. Her gün aynı konular seni de mi rahatsız ediyor? Ne yazık ki bizi de, ama asla böyle basit şeylere yılma, unutma ki; Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyükse bunların üstesinden gelmek, o kadar gurur vericidir.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.5 sonra hala burada olursan şaşırmam .-. . Fakat şaka maka, senin gördüklerini bizde her zaman forumda görüyoruz. Sen kendini tek mi sanıyordun? Hayır, değilsin...

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Gitme! Seni daha yeni yeni tanımaya başlamıştım dostum! Gitme!
Ama maalesef sanırım yapabileceğim bir şey yok. Seni unutmayacağım eski dostum...
Dur bir saniye. 1 yıl sonra mı? Oh. Helalleşecek zamanım var :)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
-__- bence forumu bırakmak için yanlış bir zaman.. geçen ay bırakma planları yapıyordum.
tabi yeni yönetim forumu epey bir renklendirecek gibi görünüyor..
tabi başarısız olurlarsa bende uzayanlara katılacağım.. ama epey ümitliyim..

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Gorusuruz Bugra

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi