Forumu bırakmıyorum

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda geziyordum ;

Herkes forumu bırakıyor nedenini yazıyor bende forumu bırakmadığımı dile getirmek istedim . Forumda okadar garip insanlar varki post kasmak için gereksiz gereksiz mesaj atarlar , konu açarlar . Başka bir hesap açıp kendi yorumlarını beğenirler ve forumda kendilerini forumdaki diğer kullanıcılardan üstün görünmeye çalısırlar ben minecraftı bıraktım arkadaşlarım çağırdığında bazen giriyorum güzel server bulduğumda oynuyorum. Ama bu forum gerçekten güzel eğlenceli bir forum sırf ( post,beğeni) kasanları konularda cümlenin içinde yok bu serverde oynuyoruz diye reklam verenleri rapor etmek için forumu bırakmıyorum devam ediyorum .

Not: Mesajları ve Beğenileri fazla olanlar kendilerini mesajı ve beğenileri az olanlardan üstün görmesin post kasmak kolay ama biz gereksiz mesajlar yazmıyoruz anlayan anladı .

Son düzenleme:

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Ahmet Diyor ki: Skypeden konusarak kanka şunu beğen bende şunu beğeneceğim dediğin günleri unutmadık, şimdi millet bilmez ama ben unutmam.

MemduhB

En iyi cevaplar
0
Ahmet Diyor ki: zaten bu yüzden banlandım zamanında, kimseden sakladığım bir şey yok ama senin gibi iki yüzlülük yapıp beğeni hakkında konuşacağıma ilk önce kendime bakardım.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet Diyor ki: zaten bu yüzden banlandım zamanında, kimseden sakladığım bir şey yok ama senin gibi iki yüzlülük yapıp beğeni hakkında konuşacağıma ilk önce kendime bakardım.
NeveseRC Diyor ki ; Evet yapmadım demiyorum yaptım :) ama ne zaman yaptım onuda bi sor bakalım yarası olan gocunur kardeşim sen hala bu forumdamısın ? o şunu beğen bunu beğen dediğim günler eskide kaldı ben eskiye bakmam geleceğe bakarım kimin adam kimin madam olduğu belli canım benim sen takma kafana.

MCwinnerMC

Marangoz
En iyi cevaplar
0
NeveseRC Diyor ki ; Evet yapmadım demiyorum yaptım :) ama ne zaman yaptım onuda bi sor bakalım yarası olan gocunur kardeşim sen hala bu forumdamısın ? o şunu beğen bunu beğen dediğim günler eskide kaldı ben eskiye bakmam geleceğe bakarım kimin adam kimin madam olduğu belli canım benim sen takma kafana.
Kardeş, Forumdan ayrılıyorum -Cool adlı konuda adama resmen sövmüşsün.
Halbüki geçmişe bakmıyorsun..

MemduhB

En iyi cevaplar
0
Ahmet Diyor ki: İşte sakladığım bir şey yok diyorsun da konuda ben beğeni kastım zamanında diye bir şey yok, birde eskide kaldı demişsin benimde yaptığım beğeni kasmalar eskideydi bunuda hatırlatırım, bir dediğin bir dediğinle uyuşmuyor bilader, Uzatacaksan devam ederiz sorun yok.

MemduhB

En iyi cevaplar
0
Ahmet diyor ki: Forumda kalmaman gerekirdi diyorsun da sende hala burdaysın, senin şerefin varmı ki bırakabilecek bana burada bırak diyorsun, ben sırf bazı şerefden yoksul insanlar adına onları adam etmek için buradayım.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Haklisin,forum arkadaşlık varsa güzel post değil(gerçi bende post kasmış gibi görünüyorum ama her girdigim konuyu sonuna kadar olur bi cevap yazmadan çıkmam ¬_¬)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi