Forumu canlı tutalım biraz.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne bileyim çekilişler düzenlensin mesela. İlla premium hesap gibi çekilişler değil, örneğin 1 hafta boyunca kazanan kullanıcının adının renkli olması gibi.
Veya çeşitli yarışmalar düzenlenebilir.
Artık forum çok yavaşladı. Herkes sadece Konu Dışı bölümünde takılıyor. Biraz yenilik eklemek lazım canlı tutalım forumu.
Eğer forum aynı bu hızıyla devam ederse en fazla 2018 yılına dayanır ben söyleyeyim :D O zamanlar da artık forumda 3-4 üye olur sonra onlar da çıkarlar ve bum! Ama bir dakika?!
Eğer bu forum yok olursa o kadar Minecraft oyuncusu (Sadece Minecraft değil elbette, bu yüzden Türk oyuncular diyelim.) ne olacak? Hepsi bir tarafa savrulacaklar.
Bu forum bittiğinde neredeyse Türkiye'de ki Minecraft'ın %60'ı bitecek :C
Peki ya bu sorunu azaltmak için neler yapılabilir?
1. Daha iç açıcı bir forum tasarımı getirilebilir.
2. Yeni etkinlikler düzenlenebilir.
3. Forumun Minecraft yenilikleri konusunda aktifliği arttırılabilir. Mesela çoğu kişinin 1.9 sürümünde gelecek olan Shulker adlı bir yaratıktan haberi bile yoktur.
4. Gruplar geri getirilebilir (:D) Yani, forumda daha iyi bir ortam olur bence eski gruplar daha doğrusu grup kurma özelliği gelirse.
5. En çok mesaj kasan veya en çok şunu vb. yapan yerine en çok faydalı konu açan, en çok insanlara iyi davranan kişilere ödül verilebilir. (Elbette ki bu forum ortamında ki kötülüğü azaltacaktır.)
Devamını doldurmak size kalmış ben şu an bunları düşündüm, dilerseniz siz de düşündüklerinizi (Önerilerinizi) bu konu altına yazabilirsiniz.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben yeniyim pek bilmiyorum ama konulara göz attım bayadır çekiliş yapılmamış
+ Hesebas gelip şimdi konunu kapatacak :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Forum canlı... zaten bakınız
8 kişi chat kapandıktan sonra en son 2012 de girmis bi üyenin profilinde konusuyoruz birbirimize hikaye-anı anlatıyoruz siz hala son açılan konular ^-^
qeqo 5-6 tane işsiz konuşuyoz ne abarttın be XD

Bunun mümkün olup olmadığını bilmiyorum, mümkün değilse lütfen kızmayınız :( *
Mesela küçük flash oyunlar eklenebilir, hatta mümkünse sadece üyeler tarafından oynanan küçük oyunlar eklenebilir

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam gruplar geri gelse güzel olur. Grup içi konuşmalar falan onların sayesinde açılan konularla ayakta durdu bazen forum.
Grupları getirin, grup içinde rol yapan var, kendi zevkini tatmin etmeye çalışan bir kaç insanoğlu var, isyancılar var.
Zaten forum dediğin yer tartışma mekanı. (kavga olarak anlamayın) Gruplar çok etki eder diye düşünüyorum ama..

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Tek tek takibindeyim. Her görüş değerlendirilecektir. Devam edilsin lütfen..
O zaman bende konu açayım?
Kardeşlerim hadi copy paste yapıp hepimiz bir tane bu konunun aynısını veya benzerini yapıyoruz![DOUBLEPOST=1436396909,1436396843][/DOUBLEPOST]
Hocam gruplar geri gelse güzel olur. Grup içi konuşmalar falan onların sayesinde açılan konularla ayakta durdu bazen forum.
Grupları getirin, grup içinde rol yapan var, kendi zevkini tatmin etmeye çalışan bir kaç insanoğlu var, isyancılar var.
Zaten forum dediğin yer tartışma mekanı. (kavga olarak anlamayın) Gruplar çok etki eder diye düşünüyorum ama..
Gruplar gelse (ki keşke ben o zamanlar forumda olabilseydim) ben direk savaş rpg grubu açardım.

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşlerim hadi copy paste yapıp hepimiz bir tane bu konunun aynısını veya benzerini yapıyoruz![DOUBLEPOST=1436396909,1436396843][/DOUBLEPOST]
Gruplar gelse (ki keşke ben o zamanlar forumda olabilseydim) ben direk savaş rpg grubu açardım.
İkinci Dünya Savaşı RPG'si vardı zaten. Güzeldi bayağıda..

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grupların olduğu zamanlar çok eğlenceliydi, ülke savaşları yapardık :C Bakma bu hesaptaki kayıt tarihine bu 4. hesap :C