- En iyi cevaplar
- 0
her şey puanla islemiyorarkadaşlar geri geldi ama %80 i gelmedi bune 3.200 3.300 puanım olurken nasıl 1400 e kadar indi yardımcı olun![]()
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her şey puanla islemiyorarkadaşlar geri geldi ama %80 i gelmedi bune 3.200 3.300 puanım olurken nasıl 1400 e kadar indi yardımcı olun![]()
Çocuklarla Uğraşıyoruz...aynen banada öyle oldu sonra gittiler beni oksijen tanksız bişiysiz marsa attılarama benim yanımda malzemeler vardı giyindim roketin yakıtını yükledim ve geri geldim
ama uyarı puanı geldi
![]()
Yav kardeşim çocuk mocukda belli olmuyor 25 yaşında adam taraf tutuyor rezil oluyorsun foruma, boşver sana bişi yapmadıysa bulaşma. (başıma geldiği için biliyorum)Çocuklarla Uğraşıyoruz...
ahaha KatılıyorumUyarı puanlarını neden bu kadar çok takıyorsunuz ki
Ama hava atmak için takabilirsiniz .-.
Ya hava değil de, insan bir forumda vakit geçirdikten sonra kendi fikirlerine en azından birazcıkta olsa saygı istiyor.puanları neden bu kadar çok takıyorsunuz ki
Edit yapım: uyarı puanı yazmışım la kusura bakmayın![]()
Seninki Ayrı Sen Portalın Uzmanısın UstaYa hava değil de, insan bir forumda vakit geçirdikten sonra kendi fikirlerine en azından birazcıkta olsa saygı istiyor.
Rütbeyle de kendisini tatmin ediyor işte...
Sen De Yüz Karası DSeninki Ayrı Sen Portalın Uzmanısın Usta
Ben Seni Çoh Seviyom Yhaaa
Forumun Gururusun Sen.!bir.1!!111!!birbir..!
Benim Yüzüme Böyle Sözler ÇarpmaSen De Yüz Karası D:A
A
D
:A
FSA
Yok yanlış anlama, alındım mesajı vermedim benim zaten rütbeyle işim yok ama işte arada bir atlayınca seviniyoruz çocuk gibiSeninki Ayrı Sen Portalın Uzmanısın Usta
Ben Seni Çoh Seviyom Yhaaa
Forumun Gururusun Sen.!bir.1!!111!!birbir..!
La artiz zamanında az yapmadık rütbe ardizliğiniYok yanlış anlama, alındım mesajı vermedim benim zaten rütbeyle işim yok ama işte arada bir atlayınca seviniyoruz çocuk gibi![]()
Ya o bendede varYok yanlış anlama, alındım mesajı vermedim benim zaten rütbeyle işim yok ama işte arada bir atlayınca seviniyoruz çocuk gibi![]()
uyarı puanı bile bence havalıpuanları neden bu kadar çok takıyorsunuz ki
Edit yapım: uyarı puanı yazmışım la kusura bakmayın![]()