Forumun durgunluğu beni üzüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,

Önceden forumumuz o kadar aktifti ki her saniye bir mesaj gelirdi. Burada en fazla 100 kişi kaldık. Forum çok durgunlaştı. 2-3 yıl öncesini çoookkk özledim.

Herkes Minecraft oynardı, şu an League of Legens denen illet oyun yüzünden oynayacak oyun kalmadı. Oyunlarda oyuncu kalmadı. her şey zaman ilerledikçe kötüye sarıyor.
Bir hatırlayın, 1.4.2 zamanları, Minecraft'a yeni başlamışssınız. O aldığım zevk, hiçbir oyunda yoktu. Bilmediğiniz bir oyun her zaman zevkli gelir ya. Önceden Minecraft oynadığım çok güzel arkadaşlarım vardı. Skype'ta konuşur, çok güzel Minecraft oynardık. Hangisini aradıysam bulamadım, Skype değişmişler galiba. Yani anlayacağınız kaldık bi başımıza. Bak vallahi hüzünlendim. Şöyle birileri yok mu oynayalım Minecraft? Yorumlarınızı bekliyorum. Özledik...
 

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açmayı düşünüyordum ama gidişat berbat. Ben de bırakacağım sanırım bu gidişle. Samp falan oynamaya başlayacağım artık sanırım.
 

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyin bir sonu var yakında lol denen oyunda kapanır.
Hem ayrıca sadece lolden deyil okul iş vs.



Lolden ne anlarlar onuda bilmiyorum.
Sonuçta 3d gibi gözüken 2.5d bir oyun
 

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece lol yokki cs:go-ben ed-gungeon bunun gibi birsürü oyun var neden sadece lol dionuzki ? hem bence minecraft sıktı artık
 

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Minecraft oynayan oyuncu kitlesi yok artık forumda.Yada var ama çok severek oynamıyorlar daha çok LoL,Cs:GO,GTA V,Dota 2'yi tercih ediliyor.Bence de haklılar.Zamanında 5 yıl önce Minecraft gibi başka oyun olmadığı için herkes Minecraftı tercih ediyordu.Ancak millet sıkıldı bu işten.Teknoljinin ilerlemesi bilgisayarlarımızı etkiliyor.Her seferinde yeni çıkan bir oyunu oynamak istediğimizde gidip yeni bilgisayar almak istiyoruz.Çünkü şimdiki bilgisayarımız yeni çıkan o oyunu kaldıracak düzeyde olmuyor.Minecraft GTA V'e göre aşırı sade kalıyor.Örnek vererek söylüyorum.Cs:GO'nun bile bir amacı var.Tek oyunculu Minecraft oynarken oyuncu en fazla hangi amacı hedefleyebiliyor ?
Çok oyunculuda crack sayısı çok fena arttı.Yani oyun zıvanadan çıktı iyice.Aynı şekilde artmasının nedenlerinden biride premiumların çalınması.Bende premiumumun çalınmasından sonra bir daha Minecraft oynamadım.Kısacası forumda Minecraft oynayan yok girenler sohbet amaçlı giriyor.
 

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen ben 5 yıldır oynuyordum ve artık oynamıyorum daha güzel oyunlar var yani onları oynamaları daha mantıklı
 

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Elmayla armutu karşılaştıran mı dersin, yıllardır analiz yapıyormuşçasına yazanlar mı dersin. Hepsi burada.

Okul var okul çoğu arkadaş bilgisayarı bile görmüyor.
 

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyin bir sonu var yakında lol denen oyunda kapanır.
Hem ayrıca sadece lolden deyil okul iş vs.



Lolden ne anlarlar onuda bilmiyorum.
Sonuçta 3d gibi gözüken 2.5d bir oyun
Moba oyunda grafik önemli değil kardeşim
Dota 2 oynarken aldığın zevki LoL'da veya Minecraft'ta alamazsın
Denemeni öneririm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst