Forumun gidişatı

Sizce forum yeni üyeler için kısıtlandırılmalımı ?

• Evet

Kullanılan: 11 73.3%
  • Hayır

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeteneksiz, taklitçi Youtube kanalları hakkında sonuna kadar katılıyorum. Lakin bu ülkede neyin taklidi yapılırsa o tutuluyor ne yazık ki. 930K abonesi olan Enes Batur'un videolarının her saniyesinde bir Pewdiepie alıntısı görüyorum. (Hareketler, konuşmalar ...) Ama ne yazık ki bunu ortadan kaldıramayız. Ben sırf "eğlence" olsun diye Build Battle'da herkese en beter oyu veren türk youtuber gördüm. Elimizi koyduğumuz her yeri mahvediyoruz.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeteneksiz, taklitçi Youtube kanalları hakkında sonuna kadar katılıyorum. Lakin bu ülkede neyin taklidi yapılırsa o tutuluyor ne yazık ki. 930K abonesi olan Enes Batur'un videolarının her saniyesinde bir Pewdiepie alıntısı görüyorum. (Hareketler, konuşmalar ...) Ama ne yazık ki bunu ortadan kaldıramayız. Ben sırf "eğlence" olsun diye Build Battle'da herkese en beter oyu veren türk youtuber gördüm. Elimizi koyduğumuz her yeri mahvediyoruz.
ad söyliyimmi
çok ünlü(ipucu)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"Affedersiniz, forumda cüzdanımı kaybettim de. Sanırsam şu 'Forumun gidişatı' konularının birinde kayboldu."

Gifleri kullanma şeklini beğendim bu arada.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ya iyi güzelde su "Türkiye gelismiyor sizin yüzünüzden bla bla" öeh yani! Görende sanıcak Türkiye'ye milyar euro'luk katkıları varda...
Bana kalırsa forumdaki birkac sıkıntıdan birtanesi de hic arastırmadan skript isteyen üsengec arkadaslara yardım eden skript jesuslar. Ama adamlarda haklı. Zil çalınca yemek yiceğini bilen köpeğin ağzının salyaları akar, bilir ki ozaman yemeğini yicektir. Aynı o misal.

Birde diğer sıkıntı gereksiz uyarıların verilmesi, her kısaltmaya kafalarına göre küfür yerlestirip uyarı verilmesi. (bkz: amerika) Resmi olarak küfür mü? Hayır. Uyarı verme sebebiniz?