Forumun hali ne olacak?

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayadır bi reklam engelleyici kullanıyorum ama bu sefer siteye geldiğimde mutsuz creeper mesaji bu sitenin parasının azaldığının işareti mi?
Tabi bu site tamamiyle reklam üzerine yürüyor ama bir "Bağıs" butonu bulamadım. Bunun nedeni türklerin paranın karşılığında bir şey mi beklemeseydi? Mesala yabancı serverlarda "Can I buy VIP" desem "What is VIP?" derlerdi. Çünkü onlarda tüm ÜCRETSİZ servislerin yürümesi bağışlarla olur bir reklam bile göremezsiniz! Burada forumu eleştiriyorum çünkü bağış nedir bilmiyorlar tabi yanlış anlamayın yabancıların sistemleri mükemmel kusuru yok demiyorum herkesin kusurları vardır. Burada bi para azalması yoksa bile ****** gibi bi sitede forum adında hesap açılması ve para toplanması gerekiyor şu reklamları kaldırmayı deneyelim çünkü reklamlar artık fazlalaşmaya başladı eskiden 1 veya 2 olurlardı şimdi 4 tane banner var!

Lütfen bunu bi gözden geçirin.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkandayız artık ne yaparız bilmem :D
(ince)
Burada istediğimiz şey forumun reklam yerine daha altarnetiv yollara başvurması her siteye gelişte 1 kez ****** linkine tıklasak forum 10 TL kazanır (5$ = 10TL)
Tabi eğer 5 ****** linki olsa 50 TL olur. Reklamların tamamen kaldırılması demiyorum dozunun kaçırılmaması.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bence şu an gayet iyi, bir şey okurken açılır pencere açılmıyor yada çok gözümüzün önünde durmuyor.
Ayrıca reklamlara tıklarsanız yakında azaltılır diye düşünüyorum.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence şu an gayet iyi, bir şey okurken açılır pencere açılmıyor yada çok gözümüzün önünde durmuyor.
Ayrıca reklamlara tıklarsanız yakında azaltılır diye düşünüyorum.
Zaten sorunun kimsenin tıklaması ve bağış yapılmaması hatta bağış düğmesi bile yok! Türklerin bundan anladığı bu bir şey veriyosan karşılığını alıcaksın.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum Çünkü Reklamlar Bazen Gerçekten Sıkıyor. Mesela Profilde Google reklamlar diye bir yer var profilde hiç iyi durmuyor.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ne olduğu belirsiz saçma sapan reklamlara tıklayıp çerez almak mı? Bence çok saçma. Özellikle o creeperlar üzgün kısmı daha da saçma. ''Karşılığında bir şey beklemeksizin''.. Ne yani foruma para mı yatıracağız zorla? O mu ima ediliyor anlamadım. Zart zurt her yerde reklam çıkmaya başladı adblocku kapatınca da. Bağş yapmak isteyen yapar kimse zorlayamaz gidişat iyi değil :/