Forumun Hali :(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar bildiğiniz üzere forumda bazi tuhaflıklar meydana geliyor.Bu tuhafliklardan bir kaçını sayayım sizlere;
  • Duyduğuma göre @tekno 51 ve @NeutronRasee `nin emekli olması,
  • Animeci Yöneticilerin Anti Animecilerin bazılarını banlaması,
  • Bazı arkadaşlarımızın forumu bırakması,
  • Ve diğer bilmediğim şeyler.
Böyle devam ederse bende bırakmayı düşünüyorum forumu,bir çözüm gerilmeli.Forumda olaylar çıkıyor eski forum gidiyor,hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.Ancak benim forumu bırakmam kolay olmayacak,hemen pes etmeyeceğim.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Anti Animeci bir yetkili kalmadı forumda, gönül rahatlığıyla devam edebilirsin. :)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nereden prim yapacağınızı şaşırdınız.Forumu sevseydiniz bırakıcağım değilde nasıl üyeleri bağlayacağım diye düşünürdünüz. Aylardır böyle bir şey yoktu birisi diyince hemen herkes forumcu anti lapisçi bilmemne kesildi başımıza

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Animeci Yöneticilerin Anti Animecilerin bazılarını banlaması, ? ? ?
Bunun doğru olduğunu mu düşünüyorsun ?.

KotomiIchinose

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anti-anime için mi oldu bu bütün olaylar? @KebabReyiz çak bir beşlik devrim yarattık.
Tabiiki de hayır. 2-3 bacak boyunda çocuk yüzünden kılımızı bile kıpırdatmayız biz.
Anti Animeci bir yetkili kalmadı forumda, gönül rahatlığıyla devam edebilirsin. :)
Anti-animeci yetkili kimmiş? Daha forumdan bir habersin, birde seni en üste aldılar. Hadi artık binlerce raporla bol bol bakışırsınız beyefendi. -JakSocket

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forum artık kapanma sürecinde yeni bir ekip gerekiyor veya forum kapanir.Forumu ileriye taşıması gereken arkadaşlar gerekiyor.Yaz boyunca diğer yönetm ekibi ile iyi vakit geçirdiler ama artik bitti galiba.Ancak forumu birakmayacağım.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum artık kapanma sürecinde yeni bir ekip gerekiyor veya forum kapanir.Forumu ileriye taşıması gereken arkadaşlar gerekiyor.Yaz boyunca diğer yönetm ekibi ile iyi vakit geçirdiler ama artik bitti galiba.Ancak forumu birakmayacağım.

Yenilikten korkmayın şu kadar. Siyasette de bilişimde de yenilikten korktuğumuz için babalardayız. Yenilik iyidir.
Ben hem animeci tarafa hem de anti-animeci tayfaya salladım, hala buradayım.