Forumun isminin değişmesine dair referandum

Forumun ve sitenin yeni ismimin checkpoint olmasını onaylıyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 12 38.7%
  • Hayır

Kullanılan: 19 61.3%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
1611256513526.png
Merhaba. Forumun ismini demokratik şekilde değiştirilmesi adına bir referandum düzenliyoruz.

Önerim, forum.gamer.com.tr alan adında hizmet veren forumun checkpoint ya da checkpoint türk isimlerinden birine geçiş yapmasını oylamaya sunuyorum. Çünkü şu an kullanımdaki isim fazla genel bir isim. Markalaşması zaten zor.

Aynı zamanda gamer.com.tr haber sitesinin checkpoint.com.tr alan adına taşınmasını oylayacağız.

Oylama 4 Şubat tarihinde (GMT+3) sona erecektir. Sonuca göre taşınma işlemi tamamlanacaktır.

Koply

Codexia
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Forumun ismini demokratik şekilde değiştirilmesi adına bir referandum düzenliyoruz.

Önerim, forum.gamer.com.tr alan adında hizmet veren forumun checkpoint ya da checkpoint türk isimlerinden birine geçiş yapmasını oylamaya sunuyorum. Çünkü şu an kullanımdaki isim fazla genel bir isim. Markalaşması zaten zor.

Aynı zamanda gamer.com.tr haber sitesinin checkpoint.com.tr alan adına taşınmasını oylayacağız.

Oylama 4 Şubat tarihinde (GMT+3) sona erecektir. Sonuca göre taşınma işlemi tamamlanacaktır.
yaratıcı, verdim şukunu

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
evet verdim ama hayır ağır basmış

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Ara sayım:
  • Evet​

Kullanılan: 12 oy 38.7%
  • Hayır​