Forumun kayıtları

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu benim düşüncem ama kayıt olmak çok kolaylaştı.Yani daha zor olmalı spam yapılmamalı.Örneğin bazıları reklam için çar açıolar ve bırakıyorlar.Bu çok saçma.Ya da daha kötü şeyler için kullananlar var.(Örneği çok yakın zamanda gerçekleşti).Yani bana göre bu zorlaştırılmalı.Aynı ip adresinden başkaları kayıt olmamalı.Kayıt olurken çok şey dikkate alınmalı.Kayıt olmak uzun olsun ki sadece reklam için felan kullananlar uğraşmasın.Böylece daha arkadaş canlısı bir ortam oluşturabilir.

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum...

Saygılarla...

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
katılıyorum ama fazla uzun olmasın telefon falan ister telefonu bozuk olanlarda var :D (benim gibi :()

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Önceleri üyelik alımı kapatılmıştı sadece birilerinin daveti ile üye olabiliyordun sadece ama şimdi onun tekrar olması biraz gereksiz olur gibi.
+Olarakda üyeli alımı kapatılmadan engelleyemezler.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En azından paylaşım yapmak için bir şeyler yapsınlar yani örneğin konu açma yetkisi 1k puanda açılsa felan gibi özellikler gelse en azından.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
bende gördüm hatta canyoya haber verdim oda başka adminlere verdi banlamıyolar deme banladılar ama geçici :( 1 ay kurtulduk ondan.
geldiğinde daha kötü özür dilerimgrafik fotolar paylaşır :(
Çok yasinsin haklı kardeş :(

O.adama ip ban atılmalı

Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1k puan fazla deil ki artık eski sistem olsa bir şey olmazda yani şimdi 100 mesaj felan yapsan bi süre kayıtlı kalsan hemen 1k puan oluyor.