- En iyi cevaplar
- 0
özlettin kendini kemal :'(Serverinde mine reset lite kurulumu? Server versiyonu [HASHTAG]#1649[/HASHTAG] mu?
özlettin kendini kemal :'(Serverinde mine reset lite kurulumu? Server versiyonu [HASHTAG]#1649[/HASHTAG] mu?
Telefonla idare ediyoruz işteözlettin kendini kemal :'(
Mineresetlite kuruluServerinde mine reset lite kurulumu? Server versiyonu [HASHTAG]#1649[/HASHTAG] mu?
Şu linkteki sürümü deneyin :Mineresetlite kurulu
sürüm spigot 1502 1.7.9
spigot 1.7.0 kurunca hata veriyordu onunda sürümü 1657
paketi verdigim haliylede denedim sorunsuz calisiyor.MineResetLite Düzgünmü Yanlışıkla Ayarlarıyla Oynamışsındır Ayrıca Essentials'ada Bak Ordaki # olan yerleri sil
Örnek
# - sign.enchanted
Denedim fakat bir faydası olmadı bu sürümü denedim başarılı bir şekilde çalışdı spigot-1.7.2-R0.4-SNAPSHOT-1339Şu linkteki sürümü deneyin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamam inceleyip paketi güncelleyeceğim.Denedim fakat bir faydası olmadı bu sürümü denedim başarılı bir şekilde çalışdı spigot-1.7.2-R0.4-SNAPSHOT-1339
bende bir sıkıntı vermedi spigot sürümünle alakalı olabilir@mciltrot34 Arsa vw Boss plugininde An internal error hatası veriyor naısl düzeltebilirm?
Teşekkürler.
ben spigot kullanmıyorum craftbukkitbende bir sıkıntı vermedi spigot sürümünle alakalı olabilir
Eklenti paketi Spigot için geliştirilmiştir.ben spigot kullanmıyorum craftbukkit