Fotoğraflardan Çıkanlar [Minecraft Görüntüleri]

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fotoğraf listemde neler var neler yok kontrol edeyim dedim bunları buldum, paylaşayım dedim. İstemli-istemsiz benim veya kardeşimin çektiği fotoğraflar :

AAAA ?

Ahtapot var diye paylaşıyorum. Karanlık sevenler için :D

Adam yataktan düştü

Kim üzdü golemimi :(

Bunu bugün çektim ve bence süper bi kare oldu :D

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Favorilerim belli.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Manzarayı duvar kağıdı yaptım ._.

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Golem İle Yatakdan Düşen Adam İyi Olmuş :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahtapot sanki uzayda yüzüyor gibi duruyor. ( sağ alt köşedeki kumu görmezseniz ) ,_;

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Son fotoğrafi sanki grafikler hızlı iken çekmişsin. Resim çekerken bari gerçekçi yap böyle çok kötü oluyor.

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Üsttekini Hala Çözebilmiş Değilim :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugünkü durumum : Golem fotoğrafı (Temsiili) :ci:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Duygulandım, sizlerle de paylaşayım. (Sayfa bütünlüğünü bozmaması için spoiler olarak veriyorum. Böyle de düşünceli bir insanım.)

Zannedersem geçen yaz başlayıp bitiremediğim singleplayer build çalışmamı yaparken aldığım ss. (Tarihe bakmaya üşendim.)

Hangi kafayla yaptım bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam youtube kanalım için intro klibi hazırlarken set amacıyla kullanacaktım ancak vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim.

Yine başlayıp bitiremediğim mimari çalışmalarımdan:

TR minecraft sohbeti:

Ben ve egomun resmi: (Resourcepack yapma gibi bir amacım vardı, büyük ölçüde ilerlemiştim onun da ssleri var ancak yeterli lojistik destek sağlanmadığı için o da yattı.)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duygulandım, sizlerle de paylaşayım. (Sayfa bütünlüğünü bozmaması için spoiler olarak veriyorum. Böyle de düşünceli bir insanım.)

Zannedersem geçen yaz başlayıp bitiremediğim singleplayer build çalışmamı yaparken aldığım ss. (Tarihe bakmaya üşendim.)

Hangi kafayla yaptım bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam youtube kanalım için intro klibi hazırlarken set amacıyla kullanacaktım ancak vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim.

TR minecraft sohbeti:

Ben ve egomun resmi: (Resourcepack yapma gibi bir amacım vardı, büyük ölçüde ilerlemiştim onun da ssleri var ancak yeterli lojistik destek sağlanmadığı için o da yattı.)

Ne kadarda düşünceli bir insansın gerçekten.Senin gibi insanlar heryerde olmalı :p (Kötü bir anlam ifadesi taşımıyor :|)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

TR minecraft sohbeti:

ANılarrrrrrrr. Şaka maka kaynak paketi çok iyi olmuş :D