[FPS 1.7.10] Kasma Derdine Son !

Sizce Yararlı Mı ?

• Evet.

Kullanılan: 6 54.5%
  • Bilmiyorum.

Kullanılan: 3 27.3%
  • Hayır.

Kullanılan: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Hepimizin baş düşmanı olan kasma sorununu önemli oranda azaltacak bir modla karşınızdayım. Bu mod sayesinde oyununuz %60 gibi bir oranla daha az kasacak. Lafı dolandırmadan moddan bahsedeyim :) Öncelikle resimler alıntıdır, bu kusurumu bağışlamanızı dilerim.

Modu Yüklemeden Önce ;

Yükledikten Sonra ;

Bu oran, bilgisayarınızın sistem özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Örneğin benim bilgisayarımda %60 oranında kasma azaldı. Fakat bazı bilgisayarlarda %40 veya daha altı olabilir.

Mod Kurulumu

\AppData\Roaming\.minecraft\versions dizinine gidin. Forge’un kurulduğu klasörü açın. Orada bulunan forge.jar isimli dosyayı rar halinde açıp, meta-inf dosyasını silip, mod dosyası içindeki tüm dosyaları oraya atın. En sonda profil bölümünden şu yazıları girin, “-Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true”

ÖNEMLİ NOT : Minecraft'ınızda forge olmak zorundadır, aksi taktirde mod çalışmaz.
TIKLA İNDİR
VİRÜS TOTAL :
https://www.virustotal.com/tr/file/...1f13aab5bd5df58e7de4cca9/analysis/1417868129/

Son düzenleme:

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kasanlar için yararlı bir konu senmi yaptın yoksa ismi nedir?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
OptiFine'yi artık bilmeyen yoktu diye düşünmüştüm ama belki vardır onlar için yararlı bir konu kasma sorunu %80 gideriyor %60 değil. :)

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
f3 te minecraft sürümü 1.6.2 ve 1.7.10 diyorsun.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alt kısma alıntı yaptığın sitenin linkini koy bence
Sadece resimler alıntı ama koyarım :)
OptiFine'yi artık bilmeyen yoktu diye düşünmüştüm ama belki vardır onlar için yararlı bir konu kasma sorunu %80 gideriyor %60 değil. :)
Optifine ile kullanırsan daha fazla oluyor :) Optifine olmadan %60, optifine olursa daha fazla artıyor :)
f3 te minecraft sürümü 1.6.2 ve 1.7.10 diyorsun.
Resimi çeken 1.6.2 sürümünde çekmiş, ama mod 1.4.7'den 1.7.10'a kadar var :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece resimler alıntı ama koyarım :)

Optifine ile kullanırsan daha fazla oluyor :) Optifine olmadan %60, optifine olursa daha fazla artıyor :)

Resimi çeken 1.6.2 sürümünde çekmiş, ama mod 1.4.7'den 1.7.10'a kadar var :)
Ben de dedim ki OptiFine ile %80 oyunun kasması azalır. :)