fps düşüşü

kano44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraft normalde 100 fps 60 fps falan ama kayıt alınca gereğinden fazla fps düşüyor (5 10 fps oluyor) çözümü varmı.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak çektiğin video programı çok önemli.Video programını söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.Onun dışında optifine ve razer game booster kullanabilirsin.Ayarları videoda azaltabilirsin.Veya işe yarıyormu bilmiyorum ama minecrafta ram verebilirsin.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ayarlardan Maksimum FPS değerini full le.Video çektiğin programın ayarlarını düşürmeyi bi dene

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlardan Maksimum FPS değerini full le.Video çektiğin programın ayarlarını düşürmeyi bi dene

GT-S5830i cihazımdan gönderildi
videoyu 60 fps çekmeyeceksen 30 fps e al. ama sana önerim birinden yardım al. bu zamanlarda 60-100fpsle zor video çekiliyor...

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Open Broadcaster kullanabilirsin...
FPS'de pek oynama göstermiyor...

kano44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar fraps kullanıyorum ve 30 fps de olur yeterki biraz akıcı olsun[DOUBLEPOST=1433516361,1433516328][/DOUBLEPOST]ve game booster ve opotifine kullanıyorum

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps kullanma bence.Çünkü hem fazla kastırır hem de çok yer kaplar.Bandicam,action,open broadcaster,veya nvidia ekran kartın varsa shadowplay tavsiyemdir(ama sanırım 660 ve üstü olması lazım).

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps çoğu kayıt prog. İyidir.
Bu gayet normal bir şey prog. Bilgisayarını yoruyor.