FPS Oyunlarından anlayan ?

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şu uzun tutma nedir ? :DD sırf bu konu yüzünden klandan atılıyordum.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO ? .-.
CS:GO olduğunu kabul ederek konuşuyorum, uzun denilen kardeş tamamıyla a'ya dönük kısımdır, t spawnının sağ tarafından gidilern kapılı ortam* .-. Short da a ile b'nin arasındaki kapı vardır ct spawnının öncesinde, oradan sağa dönmek* .-. b'de de short falan var ama pek kullanılmıyor ve ben de bilmiyorum* .-. @Geleyepehele

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO ? .-.
CS:GO olduğunu kabul ederek konuşuyorum, uzun denilen kardeş tamamıyla a'ya dönük kısımdır, t spawnının sağ tarafından gidilern kapılı ortam* .-. Short da a ile b'nin arasındaki kapı vardır ct spawnının öncesinde, oradan sağa dönmek* .-. b'de de short falan var ama pek kullanılmıyor ve ben de bilmiyorum* .-. @Geleyepehele
Bildiğin mapi anlattın. :D Point blank oyun.

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Proken , ona uzun tutme derler zoom tutmak derler nedir soyliyeyim ;
Zoom tutma, mesela elinde tek atacak yada guclu bir keskin nisanci tufegi (KNT) var diyelim zaten illaha KNT ile olur , KNT ile durbunu acarsin beklersin adam karsina cikar sen de hemen indirirsin ona zoom tutmak denir. Zoom tutarsan tabi atarlar KNTci dedikleri gorunce indirir , bekleyip indirmez :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haritadaki yolla verilen isimdir yüksek ihtimal,zoom ile alakası yok
mesela lol haritası gibi bi harita düşün aradaki yerleri salla,a b c yolları olmak üzere 3 yol var,
a tut derlerse a tarafını kollayacaksın,geçişe izin vermeyeceksin

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Proken , ona uzun tutme derler zoom tutmak derler nedir soyliyeyim ;
Zoom tutma, mesela elinde tek atacak yada guclu bir keskin nisanci tufegi (KNT) var diyelim zaten illaha KNT ile olur , KNT ile durbunu acarsin beklersin adam karsina cikar sen de hemen indirirsin ona zoom tutmak denir. Zoom tutarsan tabi atarlar KNTci dedikleri gorunce indirir , bekleyip indirmez :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Uzun zoom tutma dedi* .-. o kadar hızlı vurabilecek kişi quickscope de kolayca atabilir* .-. Oyundaki silah ne olursa olsun fark etmez, zoomu uzun süre tutmak saçmadır, anında vurulabilirsin başka bir yerden :(

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun zoom tutma dedi* .-. o kadar hızlı vurabilecek kişi quickscope de kolayca atabilir* .-. Oyundaki silah ne olursa olsun fark etmez, zoomu uzun süre tutmak saçmadır, anında vurulabilirsin başka bir yerden :(
quickscope daha mantıklı geliyor
o uzun süre tutan adamların arkadan gizlice yaklaşıp elektroçokla öldürmek çok eğlenceli oluyor mal mal bakıyolar
hatta dürbünün önüne çıkıp birden vuruyosun korkuyolar :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş hiç mi cs 1.6 oynamadınız,hiç mi internet kafede a uzunu tut diye bağırmadılar size tutamayınca da enseye şaplak yemediniz? bu yaşa kadar hello kitty mi oynattılar size ne yaptılar?

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bomba imha modunda oynuyorsan bomba kurma alanlarına giden iki ya da daha fazla yol olacaktır o yolun uzun olanını koru demek.