Bildiğin mapi anlattın.CS:GO ? .-.
CS:GO olduğunu kabul ederek konuşuyorum, uzun denilen kardeş tamamıyla a'ya dönük kısımdır, t spawnının sağ tarafından gidilern kapılı ortam* .-. Short da a ile b'nin arasındaki kapı vardır ct spawnının öncesinde, oradan sağa dönmek* .-. b'de de short falan var ama pek kullanılmıyor ve ben de bilmiyorum* .-. @Geleyepehele
o oyunu derhal bırak*
Uzun zoom tutma dedi* .-. o kadar hızlı vurabilecek kişi quickscope de kolayca atabilir* .-. Oyundaki silah ne olursa olsun fark etmez, zoomu uzun süre tutmak saçmadır, anında vurulabilirsin başka bir yerdenProken , ona uzun tutme derler zoom tutmak derler nedir soyliyeyim ;
Zoom tutma, mesela elinde tek atacak yada guclu bir keskin nisanci tufegi (KNT) var diyelim zaten illaha KNT ile olur , KNT ile durbunu acarsin beklersin adam karsina cikar sen de hemen indirirsin ona zoom tutmak denir. Zoom tutarsan tabi atarlar KNTci dedikleri gorunce indirir , bekleyip indirmez
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hepinize teşekkürler.o oyunu derhal bırak*
quickscope daha mantıklı geliyorUzun zoom tutma dedi* .-. o kadar hızlı vurabilecek kişi quickscope de kolayca atabilir* .-. Oyundaki silah ne olursa olsun fark etmez, zoomu uzun süre tutmak saçmadır, anında vurulabilirsin başka bir yerden![]()
İşte böyle herhangi bir tür trickshot karşıtı yaşamamalı* .-. @Zorinarkadaş hiç mi cs 1.6 oynamadınız,hiç mi internet kafede a uzunu tut diye bağırmadılar size tutamayınca da enseye şaplak yemediniz? bu yaşa kadar hello kitty mi oynattılar size ne yaptılar?