FPS Sorunu Yardım Lütfen

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
64-bit'te RAM'inden daha çok faydalanacaktır. Ama bunun yanında Windows'un grafik ayarlarını düşürüp, gereksiz özellikleri kapatmalı, fazla programları silmeli ve diskini birleştirmelisin.

Edit: Virüs taraması yap dememe gerek yok herhalde. Tavsiyem Malwarebytes Anti-Malware

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Windows 7 Home Premium 64 bit var hiç disk birleştirme yapmadım , windows un gereksiz özelliklerini nasıl kapatcam ? İnternette okuduklarımdan sonra win 8 e geçmeyi pek istemiyom :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu an Win 8'de olduğumdan (-ki gayet de kullanışlı ve iyi buluyorum), doğru hatırlamıyor olabilirim: Başlat > "Windows özellikleri" yazıp, "Windows özelliklerini aç veya kapat" şeysinin çıkmasını bekle > Onu açınca da kapatacağını kapat.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Diskte en az iki bölüm olmalı ki, birinde kişisel dosyalarını depola, diğerinde de istersen Win98 istersen Win 8 kur. Bilgilerin aynen kalır bu şekilde.

Edit: Ben bizzat Minecraft'ı çalıştırdım Win8'de. Yeter ki gerekli sürücü ve Java filan yüklü olsun.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aynen öyle. Hatta ben Win 8'i dün kurdum, birkaç aksilik çıktı diye 2-3 kere formatladım ama dosyalarıma zarar gelmedi :elsallama:

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diskte en az iki bölüm olmalı ki, birinde kişisel dosyalarını depola, diğerinde de istersen Win98 istersen Win 8 kur. Bilgilerin aynen kalır bu şekilde.

Edit: Ben bizzat Minecraft'ı çalıştırdım Win8'de. Yeter ki gerekli sürücü ve Java filan yüklü olsun.

Bende çalıştırdım minecraftı. Zor olsa da :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ya orjinal satın alırsın, ya da torrent vs. yöntemlerle bir ISO dosyası bulup CD veya USB'den (USB tavsiyemdir) formatlayabilirsin. Bunun için bilgisayarın başlarken işletim sistemini yüklemeden önce boot edilecek cihaz olarak USB'ni seçmelisin.