S
sergun26
Ziyaretçi
Crysis 3 yazdım.O zaman 30 fps ile oynaman mümkün değil en az 60 fps alman lazım benim arkadaşın aynı işlemci 2 ghz 65 fps oynuyor hayırdır ..
Crysis 3 yazdım.O zaman 30 fps ile oynaman mümkün değil en az 60 fps alman lazım benim arkadaşın aynı işlemci 2 ghz 65 fps oynuyor hayırdır ..
Alâkası yok monitörden monitöre değişiyor o zütünüzden şeyler uydurmayın. 60 hz monitörde 120 açsan ne fark eder kardeşim.Kardeş 60 FPS çok az... eyer 120 FPS'den daha yavaş bir kare hızıyla oynarsan çabuk göz ağrısı yapar vede bazı anlar göze takılabilir... Sonuçta adamlar boşuna güçlü kartlar yapmıyor.
Amd FuryX x4 quadfireAlâkası yok monitörden monitöre değişiyor o zütünüzden şeyler uydurmayın. 60 hz monitörde 120 açsan ne fark eder kardeşim.
Hadi onu geçtim oyunlarda 60 fps az demişsin de bana gta 5 i ultrada 120+ açacak bir kart söyle.
2.5 GHz, turbo ile 3'ün üstüne çıkıyor.[DOUBLEPOST=1436642935,1436642900][/DOUBLEPOST]
120 FPS diyordun, altında takılmalar olur diyordun.
Kardeş alırsın bi tane GTX oturursun aşşağa fps'sen 3 basaklı olur sonra zaten gerisi sana kalmışAlâkası yok monitörden monitöre değişiyor o zütünüzden şeyler uydurmayın. 60 hz monitörde 120 açsan ne fark eder kardeşim.
Hadi onu geçtim oyunlarda 60 fps az demişsin de bana gta 5 i ultrada 120+ açacak bir kart söyle.
Cahal cahal konuşma qeqoKardeş alırsın bi tane GTX oturursun aşşağa fps'sen 3 basaklı olur sonra zaten gerisi sana kalmış![]()
Cahal cahal konuşma qeqo
QeQo gtx 560 ile acabilcen mi 3 basamaklı fpskardeş cahal cahal diyonda bare nedenini söyle bakalım sen ne kadar cahalsın
![]()
kardeş o zaman daha fazla para verirsin gider 980 alırsın sonra açarsın 100 FPS 300 FPS.QeQo gtx 560 ile acabilcen mi 3 basamaklı fps
Hala cahal cahal konuşuyon UZA @KadirBerkkardeş o zaman daha fazla para verirsin gider 980 alırsın sonra açarsın 100 FPS 300 FPS.![]()
kardeş o zaman daha fazla para verirsin gider 980 alırsın sonra açarsın 100 FPS 300 FPS.QeQo gtx 560 ile acabilcen mi 3 basamaklı fps
:alay: nesin lan sen.Hala cahal cahal konuşuyon UZA @KadirBerk
Uza qeqo sen git gt 520 hava at ashajlkhagj @BrolyTheLSSJkardeş o zaman daha fazla para verirsin gider 980 alırsın sonra açarsın 100 FPS 300 FPS.
:alay: nesin lan sen.
:alay: yav tamam he he... artık yorum yok.Uza qeqo sen git gt 520 hava at ashajlkhagj @BrolyTheLSSJ
Hemen kaç cahal qeqo:alay: yav tamam he he... artık yorum yok.