FPS

wTenqew

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Jacksailor @wTenqew Kardeşlerim böyle bir olay varda spigotmc de ki hiç kimse mi bilmiyor? Sırf siz mi biliyorsunuz bunu devlet sırrı mı bu? Varsa elinizde bir kanıt paylaşın yoksa gereksiz yere yanılıyorsun yazmayın bana.
Yalan söylüyoruz biz ozaman yani?

Yalan söylüyoruz biz ozaman yani?
Adam diyor bana fps gösteren plugin lazım sen gelip kanıt göster diyorsun neyin kanıtı kardeşim?

Son düzenleme:

wTenqew

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapacağın şey basit o pluginin ismini söylemek? Niye bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum. Adamlar size yalancı demiyor. Madem ki öyle bir şey var pluginin ismini söyleyin biz de bilelim diyor.
Plugini 1 2 yıl önce kullandım dedim? sen 1 2 yıl önce bir gün sabahı yediğin yemeği hatırlıyormusun? benim onu dememin sebebi plugin var, araştırırsan bulursun anlamında.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Plugini 1 2 yıl önce kullandım dedim? sen 1 2 yıl önce bir gün sabahı yediğin yemeği hatırlıyormusun? benim onu dememin sebebi plugin var, araştırırsan bulursun anlamında.
Koskoca spigotmc de bunun hakkında 3 tane konu gördüm hepsinde böyle bir şey imkansız demişler. Araştırdıysan bi zahmet bizide aydınlat.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim böyle bir eklentinin olacağını zannetmiyorum.
Çünkü öyle bir eklenti olması lazım ki karşıdaki kullanıcının istemcisiniden FPS verisini eklentinin veritabanına aktaracak, yetkiliye gönderecek.
Bence arkadaş fps değil pingten bahsediyor :/