Fps

yasirkazdalli

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar benim bilgisayar 1 gb ekran karti 3.2ghz islemci 8 ram yanliz minecraft 1.8 den itibaren bilgisayarda aşırı derece bir kasma yaşanıyo bence sorun gpu da ama bir sizede danışmak istedim..

YBKMobile cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İşlemci'nin kaç ghz olduğu veya ekran kartının kaç gb belleğe sahip olduğu değil bunların modelleri önemli.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
OptiFine kurarsan daha da fazla fps alabilirsin. Eğer Windows 10 kullanıyorsan Xbox DVR'yi kapat. Ben maks 50 fps alırken DVR'yi kapadığımda bu minimum 100 olmuştu.
3Ghz işlemcin var sanırım, büyük ihtimalle o da i5 ve 3 veya 4. nesil olabilir. İşlemciyle çok bir alakası olacağını düşünmüyorum ama ekran kartının tipi önemli.
Minecraft ekran kartından çok işlemci ağırlıklı çalışır, bunun dışında söylediklerine hak veriyorum.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
i5 4570K işlemci ile, i5 6600K işlemcinin arttırdığı FPS gerçekten farklılık gösteriyor. Ekran kartları genel olarak ikinci planda kalıyor ama önemsiz bir unsur denilemez. Ram vermek, genelde modpack veya bir kaç tane mod yüklediğinde alınan belleği kapsadığı için FPS artışı gözleyemedim ben. İşlemci değiştirme gibi bir imkanın varsa yukarıdaki örnekteki gibi i5 6600K öneririm.

yasirkazdalli

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevaplar için sağolun yaklaşık 700 liralık bi ekran kartı ile 800 liralık işlemci almaya karar verdim...

YBKMobile cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi