Frablo Craft / Faction / 1.8.x / Alım Var

efe533

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

IP Adresimiz: Frablocraft.nitrado.net
Ts3 Adresimiz: En Yakın Zamanda Açılacaktır
Server Versiyonu: 1.8.x
Kişi Sayısı: Şuanlık 34 En Yakın Zamanda Arttırılacaktır
Toplam Ram: 3 GB En Yakın Zamanda Arttırılacaktır

Hosting: Nitrado

Kesinlikle Ayrımcılık Yapılmamaktadır
Warp İstek Kısmından İsteklerinizi Bildirebilirsiniz Bütün İstekleri Göz Önüne Alarak Geliştirme Yapıyoruz
Her Gün Düzenli Olarak Event Yapılıyor (Chest Kırma Eventi, Rain Eventi, Koşu Eventi, Parkur Eventi vs..)
Her Cumartesi Düzenli Olarak Vip Çekilişi Yapılıyor (Süresi 1 Gün)

Köylü Takas
Kasa
Edit
İhale
Takas
Boss

Sunucumuzdan Görüntüler

UP+

yusufertekin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucunun sayısal ıpsini atarsanız gelebilirim benim pcmde bi sorun var da yada portlu bir şekilde yollasanız da olur

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parası olan herkes sunucu açmaya çalışıyor biraz kendinizi geliştirip öle sunucunu açınız :)

BuraKEge_1

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Daha Yenisiniz Herhalde.Merak Etmeyiniz Pek Kötülemeyeceğim.Öncelikle Mapleriniz Birazdaha Geliştirilmeli Ve Kendinize Özgü Özelliklerinizin Olması Gerekir.Yani Herşeyin Emek Ve Yenilikçi Bir Yapıyla Hareket Edilmesi Daha Doğru Olur.Ekibiniz Olgun Kişi,likli Ve Konusunda İyi Değilse Baştan Kaybedersiniz.

Saygılarımla
BuraKEge1-Server Planlayıcısı Ve Logo Tasarımcısı

efe533

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
UP+
Merhabalar Daha Yenisiniz Herhalde.Merak Etmeyiniz Pek Kötülemeyeceğim.Öncelikle Mapleriniz Birazdaha Geliştirilmeli Ve Kendinize Özgü Özelliklerinizin Olması Gerekir.Yani Herşeyin Emek Ve Yenilikçi Bir Yapıyla Hareket Edilmesi Daha Doğru Olur.Ekibiniz Olgun Kişi,likli Ve Konusunda İyi Değilse Baştan Kaybedersiniz.

Saygılarımla
BuraKEge1-Server Planlayıcısı Ve Logo Tasarımcısı

Peki Öneriniz İçin Teşekkürler

Fatalstorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu düzenini beğendim buildler iyi değil ama zamanla gelişir diye düşünüyorum ve renkli oması biraz güzelliği arttırıyor benim için
İyi forumlar

CngzhnDSTN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapılar basit kalmış konu tasarımı az daha ele alınabilirse çok güzel olabilir.
Başarılar dilerim.