Frame Protect Kırılıyor

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar swemde fp plugini var /fp protect yazıp iteme sag tikladim kendimi deop yaptım iteme vurdum kırılıyor kaç kere silip yükledim ama çözülmedi

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
FrameProtect Plugini yüklü iken herhangi bir ItemFrame koyduğunuz zaman onu sizin adınıza kaydeder. Yani op olmayıp sıradan oyuncu gibi vursanız bile sizin isminize kayıtlı olduğu için izin verecektir. Başka bir isim ile deneyin.

İşine yaradıysa beğenebilrsin sana kalmış :)

ArtCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bendede var Plugin yüklü ama kırabiliyorlar denedik başkası da kırabiliyor

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leolutanis Dediğin worldguard sanırım dev.bukkit linkini atarmısın benim bulduğum yanlıs cıkmasın

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Worldguard'ın en güncel sürümünü indirdim spawn'a çerçeve koydum item koydum içine ve kendimi deop yaptım fakat gene kırılıo

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyseki sorunu cozdum nasılmı world guardın en guncel surumunu indirdim fakat işe yaramamıstı şu kodu yazinca başarılı bir şekilde çerçeveler kırılmadı Kod: /rg flag <wg ismi> build deny

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neyseki sorunu cozdum nasılmı world guardın en guncel surumunu indirdim fakat işe yaramamıstı şu kodu yazinca başarılı bir şekilde çerçeveler kırılmadı Kod: /rg flag <wg ismi> build deny
bu kod çerçeveyi + wg ismnindeki bütün blokların kırılmasını engeller, sadece frameleri değil. World guardın en güncel sürümünü kur demedim, Developer sürümünü kur dedim. Developer sürümleri bukkitte paylaşılmaz, ve bukkittekinden daha güncel sürümlerdir.