[FREE] EastGraphics - RedLine Server Banner

Daha fazla ücretsiz içerik ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    10
R

Reloven

Ziyaretçi

Yaklaşık 13 dakikamı harcayarak yaptıgım Server Banner'i sizlerle paylaşayıorum. Bannerin görüntüsünü aşağıdaki görselden görebilirsiniz.
Düzenlemek için psd dosyası çok basit bir şekilde hazırlanmıştır onuda aşağıdaki görsellerden bulabilirsiniz. Eğer kullanıcak iseniz
logoyu silmemenizi ve daha fazla ücretsiz içerik sunabilmemiz için ufak bir yere ismimizi yazmayı unutmayın (:

PSD Düzenleme dosyası aşağıdaki gibidir. İsimleri yazan katmanlardaki özellikleri değiştirmeniz yeterli olacaktır. Değiştirmek için Katman üzerindeki "T" ikonuna çift tıklamanız yeterlidir. Adobe photoshop Cs5 - 6 - CC önerilir.

http://omerinc3.com/RedLine.html

Yada

Omerinc3.com

Konu başlığının ingilizce olmasını eleştirecek olanlar post girmez ise sevinirim. Kaynak olarak figurler devinart'tan background ise pixelstalk'tan alınmıştır. Daha fazla ücretsiz içerik istiyor iseniz sadece yorum yapmanız ve beğenmeniz yeterli.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
On üzerinden yedi veriyorum. :)

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaynak olarak figurler devinart'tan background ise pixelstalk'tan alınmıştır. Daha fazla ücretsiz içerik istiyor iseniz sadece yorum yapmanız ve beğenmeniz yeterli.

Demişsin, o halde geriye ne kaldı fontlar mı ? Arkadaşım en azından bu işi tam olarak bilmeden kendininize xxGraphic felan demeyin. :/ 2/10 o da fontlara uğraştığın için.

R

Reloven

Ziyaretçi
Kaynak olarak figurler devinart'tan background ise pixelstalk'tan alınmıştır. Daha fazla ücretsiz içerik istiyor iseniz sadece yorum yapmanız ve beğenmeniz yeterli.

Demişsin, o halde geriye ne kaldı fontlar mı ? Arkadaşım en azından bu işi tam olarak bilmeden kendininize xxGraphic felan demeyin. :/ 2/10 o da fontlara uğraştığın için.
Sizin paralı olarak yaptıgınızı parasız olarak yapmam bu kadar zorluyorsa bir şey diyemem eleştirin için teşekkürler (: Grafiker dememim sebebi ise "Gerçekten lisansımın olmasıdır."

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sizin paralı olarak yaptıgınızı parasız olarak yapmam bu kadar zorluyorsa bir şey diyemem eleştirin için teşekkürler (: Grafiker dememim sebebi ise "Gerçekten lisansımın olmasıdır."

''Zorluyor'' kelimesini kullanarak ne kadar medeni olduğunu gösteriyorsunuz. Ayrıca, ben bu forumda hiç kimseye paralı tasarım yapmadım ki satıcı tagım bile yok.
Ayrıca, söylediklerim zoruna gitmiş heralde normalde böyle eleştiri yapmam ama kendinize tasarımcı diyerek kendinizi kandırıyorsunuz . Ben ilk defa duyuyorum grafikerlik lisansını ?

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Çok kolay yapılacak bir şey, zaten yarısını alıntı yapmışsın geriye sadece yazılar kalıyor ?
şimdi bunu ücretsiz koymanın anlamını söyle ve şunuda açıklarsan sevinirim;
Grafiker dememim sebebi ise "Gerçekten lisansımın olmasıdır."
Lisans falan ne ayak anlamadım fakat çok uyduruk işler yapıyorsun, o graphics tagını sil hakketmiyorsun.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunu Bir Kişinin Ücretli Olarak Yaptığını Düşünmüyorum Ve 13 Dakika Çalıştığın Bir Çalışmayı Burada Paylaşmak Ne Kadar Akıl Karıdır Bilemiyorum Ve Bir Grafiker Olarak Eliştiriye Açık Olman Gerekerek Konuşuyorum
Eksiler
- Kırmızı Çizgi İsimli Bir Grafiğin Paint Gibi Görünmesi Saçma
- Font Kötü
- Figürler Uyumsuz Ve Kötü Gözüküyor
Artılar
- Ücretsiz Olması

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Çok kolay yapılacak bir şey, zaten yarısını alıntı yapmışsın geriye sadece yazılar kalıyor ?
şimdi bunu ücretsiz koymanın anlamını söyle ve şunuda açıklarsan sevinirim;
Grafiker dememim sebebi ise "Gerçekten lisansımın olmasıdır."
Lisans falan ne ayak anlamadım fakat çok uyduruk işler yapıyorsun, o graphics tagını sil hakketmiyorsun.
Wikipedia'dan alıntı:
"Graphic design is the process of visual communication and problem-solving through the use of typography, space, image and color."
"Grafik tasarım, yazı, alan, fotoğraf ve renk kullanarak görsel iletişim ve problem çözmedir."
Burada başkalarının kaynaklarını kullanarak yaparsan grafik tasarımcı değilsin diyen bir şey var mı? Kendi kafanızdan "aaa, bu her şeyi kendisi yapmamış" diyerek grafik tasarımdan çıkıyorsunuz. Yapmış işte, iki üçgen koyup, bir dikdörtgen çekip, ortaya da çizgi koyup satmamış sonuçta. Kafanızda herhalde her şeyi kendisi yapan, harika görünen şeyler yapan bir grafik tasarımcı oluşturmuşsunuz.

Son düzenleme:

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka plan ve textler kötü olmuş, pek sevmedim bu çalışmayı .
PUANLAMA; 2

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Kendini geliştirmelisin hacı güzel çalışma.