FriendlyReport 1.0 - Rapor Sisteminizi Esnekleştirin!

Eklentiyi Beğendiniz mi?

• Çok işime yaradı mükemmel!

Kullanılan: 27 64.3%
  • Eklenti güzel fakat ne yazık ki işime yaramaz.

Kullanılan: 15 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    42

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
*İnsanlar beğendiği için*
Bu durumda sen beni insan yerine koymuyorsun. Ben beğenmedim ve bu kişisel bir şey değil. Herhangi bir yerde yapılanı çevirmektense çok daha iyisini yapabilirdin.
Aferin, çok güzel tespitler yapıyorsun detaylara iyi bakıyorsun. Senin beğenmemen kişisel bir şey, sen herhalde annene babana sormadın bu güzel mi diye değil mi? Daha iyisini yapabilir miydim? İstersen şimdi yaparım, ben bunu yaparak bir şey kaybetmedim. Benim için görüşü önemli olan insanlar senin gibiler değilde öbür kesim. Hala gitmediysen kaybol, kimse seni buraya iple bağlamadı. Demek ki var bir garezin ya da kıskançlığın git kendin daha iyisini yap. Boş boş konuşup engellettirme kendini.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
@KadirBerk ve @KRHN olayı ciddi boyuta taşımaya gerek yok
KadirBerk beğenmediyse bu onun kararıdır, burada yapılması gereken tek şey KRHN'nın ankete yeni bir "beğenmedim" seçeneği eklemesidir

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aferin, çok güzel tespitler yapıyorsun detaylara iyi bakıyorsun. Senin beğenmemen kişisel bir şey, sen herhalde annene babana sormadın bu güzel mi diye değil mi? Daha iyisini yapabilir miydim? İstersen şimdi yaparım, ben bunu yaparak bir şey kaybetmedim. Benim için görüşü önemli olan insanlar senin gibiler değilde öbür kesim. Hala gitmediysen kaybol, kimse seni buraya iple bağlamadı. Demek ki var bir garezin ya da kıskançlığın git kendin daha iyisini yap. Boş boş konuşup engellettirme kendini.
Kişisel bir durumdan kastım "Sen yaptığın için beğenmedim" idi. Bir kıskançlık veya garezim yok, bunun için bir neden de yok, özeneceğim bir şey yapmadın henüz.
Her insan farklıdır ve beğenip beğenmemek kişiye kalmış. Hala "Kıskanç" veya "Garezli" olduğumu düşünüyorsan seçim senin, engelleyebilirsin.
Ne yazık ki öyle bir şey yapma şansım yok, bence burada yapılması gereken Kadir'in konudan ayrılması.
Neden şansın yok ? Mesajlarımı alıntılamayı bırakırsan elbet ayrılacağım. Dediğin gibi kimse ip ile bağlamadı beni buraya.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eklentiye eklenmesini istediklerinizi lütfen yazın önemli şeyler bunlar :D

Dottie82

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş eline sağlık :D Hilelere bir kaç şey daha ekleyebilirsin aslında :p