Frozen Land - Survival Map (Normal)

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba
Karşınızda ilk survival haritam WP İle yaptım ama düzenlemelerin çoğunu elim ile yaptım
%40 World Painter %60 El Emeği
Diyebiliriz :)
Haritayı seed olarak düşünün

Kurallar
1- Dağların arkasına geçmeyin. Dağlar sınır işlevi görüyor.
2- Zorluğu Normal Olarak Ayarlayın

Belirli alanda normal bir survival yaşamı sürün :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Guzel bir dag falan eklersen iyi olur ve binalar. Ayrica survival haritalarinda belli amac ve kurallar olursa daha iyi olur.

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kenarlarda dağlar sınır olarak belirledim ortaya herhangi bir dağ eklemeyi düşünmüyorum ( denedim kötü durdu küçük boyutlu oluyordu büyük bir dağ yapıncada boş alan çok az kalıyordu ) :) Yorumlarınız için teşekkürler.
Guzel bir dag falan eklersen iyi olur ve binalar. Ayrica survival haritalarinda belli amac ve kurallar olursa daha iyi olur.

Saicon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ormanların sıklığı azaltılabilir bence. Harita şu an fena değil ama dahada geliştirebileceğine inanıyorum. Yani Ya bu haritaya devam et veya Buz-Kar buna benzer yeni bir harita yap ya da Biome deneyebilirsin. Savana gibi çeşitli biomelar yaratabilirsin. İnternetten araştırmanı öneririm "Biyom" konusunu. Eminim iyi işler çıkartabilirsin. :)

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ormanların sıklığı azaltılabilir bence. Harita şu an fena değil ama dahada geliştirebileceğine inanıyorum. Yani Ya bu haritaya devam et veya Buz-Kar buna benzer yeni bir harita yap ya da Biome deneyebilirsin. Savana gibi çeşitli biomelar yaratabilirsin. İnternetten araştırmanı öneririm "Biyom" konusunu. Eminim iyi işler çıkartabilirsin. :)
Ormanlar konusunda başta öylesine yapmıştım üzerine bişeyler yapıyım dedim bu ortaya çıktı daha sonra farkettim aşırıya kaçtığını :D aslında bu tür maplara pek merakım yok ama kendimi denemek istedim açıkcası daha çok harita yapmak hoşuma gidiyor :) mesela İstanbul haritasını yapmayı düşünüyorum birkaç gündür boyutlarıda epey büyük olacak ama :)

Saicon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ormanlar konusunda başta öylesine yapmıştım üzerine bişeyler yapıyım dedim bu ortaya çıktı daha sonra farkettim aşırıya kaçtığını :sırıtmak: aslında bu tür maplara pek merakım yok ama kendimi denemek istedim açıkcası daha çok harita yapmak hoşuma gidiyor :) mesela İstanbul haritasını yapmayı düşünüyorum birkaç gündür boyutlarıda epey büyük olacak ama :)
Başlarsan benimde haberim olsun :) (Cidden)

hoty_x

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ormanlar konusunda başta öylesine yapmıştım üzerine bişeyler yapıyım dedim bu ortaya çıktı daha sonra farkettim aşırıya kaçtığını :sırıtmak: aslında bu tür maplara pek merakım yok ama kendimi denemek istedim açıkcası daha çok harita yapmak hoşuma gidiyor :) mesela İstanbul haritasını yapmayı düşünüyorum birkaç gündür boyutlarıda epey büyük olacak ama :)
Istanbul haritasını (en azından boğaz giris cıkıs) bende merakla bekliyorum

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok beğendim çok güzel olmuş baya emek harcamışsın Cuma günü ilk iş bu map ile survival'a başlayacağım hafta içi yasak gizli giriyorum .