Frozen Minecraft - Profesyonel Mimar Alımı !

HyperBarbaros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alım İçin Bu Formu Eksiksiz Doldurup Konuyu Yanıtlamanız Gerekmektedir !

Ad Soyad :
Kaç Sunucuda Mimar Olarak Çalıştın ? :
Hangi Sunucularda Mimar Olarak Çalıştın ? :
Bizim İçin Yeterli Olduğunuzu Düşünüyormusunuz ? :

Skype Adresin :

Aşağıdaki Fotoğraf Sunucumuzdaki Buildlerden Bir Örnektir - (Kendine Güveniyosan Yanıtla)

Son düzenleme:

TeomanTk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad soyad:Teoman köksal
Ne kadar süredir build yapıyorsunuz:2 senedir
Kaç sunucuda mimar olarak çalıştın: 5 tane büyük sunucular 10 tane sıradan yeni serverler
Hangi sunucularda mimar olarak çalıştın:History-konya-oyun jetonu-sonoyunucu-yakamoznetwork büyükler....
Bizim için yeterli olduğunu düşünüyor musun: O resimdeki yerden lapis galiba çok daha iyilerini yapabilirim ve yetkililere saygılıyımdır.

HyperBarbaros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad soyad:Teoman köksal
Ne kadar süredir build yapıyorsunuz:2 senedir
Kaç sunucuda mimar olarak çalıştın: 5 tane büyük sunucular 10 tane sıradan yeni serverler
Hangi sunucularda mimar olarak çalıştın:History-konya-oyun jetonu-sonoyunucu-yakamoznetwork büyükler....
Bizim için yeterli olduğunu düşünüyor musun: O resimdeki yerden lapis galiba çok daha iyilerini yapabilirim ve yetkililere saygılıyımdır.
özele bak hocam

Aktutan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad :Burak Akdoğan
Ne Kadar Süredir Build Yapıyorsun ? :4
Kaç Sunucuda Mimar Olarak Çalıştın ? :3
Hangi Sunucularda Mimar Olarak Çalıştın ? :WitherRPG-JustDo-TheChocobo
Bizim İçin Yeterli Olduğunuzu Düşünüyormusunuz?3 sunucuda çalıştım fakat Ben genellikle Buıld-Battle veya single playerda map yapar satarım Sizin için yeterliyim we ve wg bilgim yüksektir.

HyperBarbaros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad :Burak Akdoğan
Ne Kadar Süredir Build Yapıyorsun ? :4
Kaç Sunucuda Mimar Olarak Çalıştın ? :3
Hangi Sunucularda Mimar Olarak Çalıştın ? :WitherRPG-JustDo-TheChocobo
Bizim İçin Yeterli Olduğunuzu Düşünüyormusunuz?3 sunucuda çalıştım fakat Ben genellikle Buıld-Battle veya single playerda map yapar satarım Sizin için yeterliyim we ve wg bilgim yüksektir.
skype verin hocam.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz'a
Plugin açısından, Mimar açısından, Tasarım Açısından ve daha fazla yardım istiyorsanız ekibimiz ile sunucunuzda çalışmakdan gurur duyarız.
Murat.Bircandan