FTB crashed hatası çözümü (sabitleyin)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bende veren hata modlar intalized faland diyor forestry mesela erorred diyor o.

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
orda hatalı 3 mod var NEI Pluginslerden NEIredpower pluginsi disabled yap Neıpluginside yap,Forestry yide yap

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ftbnin hatasını bilgisayar işletim dili İngilizce olanlar çalıştırabiliyor Java bügü nedeniyle forestry çöktü eğer işletim sisteminiz win7 ultimatese ingilizce paketi yükleyerek halledebilirsiniz

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ftbnin hatasını bilgisayar işletim dili İngilizce olanlar çalıştırabiliyor Java bügü nedeniyle forestry çöktü eğer işletim sisteminiz win7 ultimatese ingilizce paketi yükleyerek halledebilirsiniz
bak kardeşim win7 sini ing yapmak istemeyenlerde var türkçe olsun isterlerse benim çözümümü yaparlar

WHİTEFANG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim pc win7 ultimade ama böyle bi hatayla karşılaşmadım karşılaştım ama Nei ile alakassı yok muş

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler link atabilirmisin özelden yada burdan.

Captain

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim arkadasıma senin dediğiniz şeyleri yaptım ama yine çöktü. Yardım! MindCrack kullandık.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akşam Deniyeceğim . Olursa Teşekkür Ederim. Olmazsa Yardım İsterim . Şimdiden Teşekkürler . Şimdi Sınava Gitmeyecek Olsaydım Denerdim Ama Neyse ..

minecraft_professional

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yanlız ben yapmayı denedim edit modpack deyince bi ekran geliyo hiç bi mod gözükmüyo nasıl çözücem onu?

[EDIT] Mac os x kullanıyorum...