fthbTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben fthbTR(fatihMinecraft),
Bu gün içime bi FTB sevdası girdi açıkçası
Bu arada kusura bakmayın mause gözükmemiş zaten bir şey yapmıyorum launchere tıklayıp Launch diyorum.
Crash log unu FTB direwolf20 klasörünün içindeki en güncel txt dosyasınıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kopyala yapıştır yapıp link atarmısın ?
Hatanın sebebi bilgisayarının Türkçe olmasından kaynaklı bilgisayarın Java'yı Türkçe olarak açıyor ve oyunlara girdiğinde İngilizce olduğu için karakter hatası alıyorsun düzeltmenin 2 yolu var Vistalizator isimli prorgam ile ya bilgisayarını Türkçe yap (Ben öyle yaptım uğraşmıyorum) ya da optionsa gir Advanced Settings ordan JVM Argument diye bir kısım olacak onun karşısına -Duser.language=en -Duser.country=US yaz ve gir olacakyardımcı olabildiysem bir şuku
![]()
O zaman şey yap, tüm mod packleri sil o argumentsler ile dene.Allah senden razı olsun kardeş iyiki varsın2. yolu tercih ettim oldu.[DOUBLEPOST=1391247859,1391247625][/DOUBLEPOST]Iıııı veya senırım ben öyle sanmışım
Loging in olduktan sonra oyun açılıyor, consolede hala birşeyler yazmaya devam ediyor. Minecraft Mojang yazısında kalıyor. Daha sonra Consolede kırmızı yazılar çıkarak kapatıyor .
Ve bu arada benim bilgisayarım XP SP3. Vistalizator 7 ve Vista için![]()
O zaman şey yap, tüm mod packleri sil o argumentsler ile dene.
yok FTB nin dosyasını bul modpackleri sil.Sil derken .techniclauncher'den mi ?
yok FTB nin dosyasını bul modpackleri sil.
Olması lazımBen direk FTB'yi 0'dan kuracağım. O zaman olur mu ?
Olması lazım![]()
Olması lazım![]()
Seni seviroum <3 <3 <3 Çok teşekkür ederim kardeş ya bende 2. yolu denedim oldu alalh senden razı olsunHatanın sebebi bilgisayarının Türkçe olmasından kaynaklı bilgisayarın Java'yı Türkçe olarak açıyor ve oyunlara girdiğinde İngilizce olduğu için karakter hatası alıyorsun düzeltmenin 2 yolu var Vistalizator isimli prorgam ile ya bilgisayarını Türkçe yap (Ben öyle yaptım uğraşmıyorum) ya da optionsa gir Advanced Settings ordan JVM Argument diye bir kısım olacak onun karşısına -Duser.language=en -Duser.country=US yaz ve gir olacakyardımcı olabildiysem bir şuku
![]()